Και σε δεύτερο ηθοποιό στρέφονται οι εισαγγελικές έρευνες για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης, μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο συγκεκριμένος φέρεται να ανήκει στο περιβάλλον του κατηγορούμενου σκηνοθέτη και για αυτή διενεργείται μέχρι στιγμής προανάκριση με εισαγγελική εντολή.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, το όνομα του οποίου κατανομάστηκε και στην πρώτη καταγγελία του Ν.Σ. κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, φαίνεται πως θα κληθεί να καταθέσει για ξεχωριστή υπόθεση βιασμού σε βάρος του Δημήτρη Άνθη, ο οποίος έχει μιλήσει δημόσια για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.

Όπως είχε αναφέρει ο Νίκος Σ., ο ηθοποιός βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου σκηνοθέτη και έδειχνε «σαν να εκτελούσε εντολές του» ικανοποιώντας τις αρρωστημένες ορέξεις του, ήταν δηλαδή και εκείνος θύμα του σκηνοθέτη. Μόνο που ο 38χρονος Δ. Άνθης αναγνώρισε στο πρόσωπο του άνδρα αυτού τον δικό του θύτη. Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει ο κ. Άνθης, ο άνθρωπος αυτός που βρίσκονταν μαζί με τον Νίκο Σ. στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου σκηνοθέτη τον κακοποίησε σεξουαλικά και γλύτωσε από εκείνον μόνον όταν χτύπησε το τηλέφωνο του και ο ίδιος βρήκε μια ευκαιρία να ξεφύγει.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία αυτή αναμένεται να επιστρέψει άμεσα, στην εισαγγελία καθώς η προανάκριση βαίνει προς ολοκλήρωση. Στη συνέχεια, η εισαγγελία σταθμίζοντας το αποδεικτικό υλικό που θα έχει συγκεντρώσει και θα λάβει τις αποφάσεις της.
Τραγουδιστής κατέθεσε στον εισαγγελέα για τον Δ. Λιγνάδη

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως στη δικογραφία που είχαν σχηματίσει οι εισαγγελικές αρχές για τη δράση του, περιλαμβάνεται και κατάθεση τραγουδιστή – ηθοποιού, ο οποίος δεν υπήρξε θύμα του σκηνοθέτη, αλλά τον γνώριζε.

Εξετάστηκε ως μάρτυρας και φέρεται να σκιαγράφησε το προφίλ και την έκνομη δράση που αποδίδεται στον κατηγορούμενο.

Η δικογραφία για το Δημήτρη Λιγνάδη βρίσκεται στην 19η τακτική ανακρίτρια, στην οποία και θα προωθούνται όλοι οι μάρτυρες που ενδεχομένως να θέλουν να καταθέσουν για την υπόθεση.

Εφόσον υπάρξουν μηνύσεις νέων θυμάτων, η Εισαγγελία Πρωτοδικών θα προχωρήσει στην έρευνα των καταγγελιών τους η ίδια και μετά την απόφαση για άσκηση ή μη ποινικής διώξης θα διαβιβάζει τα έγγραφα στην ανακρίτρια.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here