Μαγαζιά στην οδό Καραολή και Δημητρίου στη Δυτική Θεσσαλονίκη κατέβασαν ρολά από την μια πλευρά του δρόμου από την περασμένη Παρασκευή, ενώ από την άλλη πλευρά του πεζοδρομίου λειτουργούν κανονικά.

Όπως κατέγραψε η κάμερα του Mega το παράδοξο συμβαίνει στα σύνορα Ευόσμου-Σταυρούπολης όπου από τη μία μεριά του δρόμου υπάρχει σκληρό lockdown και τα μαγαζιά είναι κλειστά, ενώ από την άλλη τα καταστήματα είναι ανοικτά κανονικά. Υπενθυμίζεται ότι στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου έχει επιβληθεί αυστηρό lockdown μέχρι την 1η Μαρτίου λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που αφορούν την νοτιοαφρικάνικη μετάλλαξη.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

«Ζούμε το θέατρο του παραλόγου», λέει επιχειρηματίας της περιοχής

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, επιχειρηματίας της περιοχής τονίζει ότι η κινητικότητα παραμένει και όσοι θέλουν περνούν στον απέναντι δρόμο για να ψωνίσουν, δημιουργώντας αθέμιτο ανταγωνισμό.

«Ζούμε το θέατρο του παραλόγου τις τελευταίες μέρες με όλη αυτή την κατάσταση που έχει επικρατήσει στον δήμο μας. Διαμαρτύρονται οι καταστηματάρχες του Ευόσμου γιατί τα καταστήματα κλείνουν στις 6 το απόγευμα, ενώ οι καταστηματάρχες του δήμου Παύλου Μελά που είναι στον ίδιο δρόμο ακριβώς κλείνουν στις 9», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here