Ανθρώπινα μέλη και μια αλυσίδα ρολογιού βρέθηκαν στο στομάχι ενός καρχαρία- τίγρη στο νησί Ρεϊνιόν της Γαλλίας. Σύμφωνα με ενδείξεις, τα δύο χέρια και η αλυσίδα πιστεύεται ότι ανήκουν σε 70χρονο καγιάκερ, ο οποίος τις τελευταίες μέρες αγνοούνταν. 

Ο καρχαρίας – τίγρης, αλιεύτηκε  το βράδυ της Πέμπτης, ανοιχτά του Σεντ – Λε, δυτικά του γαλλικού νησιού Ρεϊνιόν στον Ινδικό Ωκεανό.
Ο καρχαρίας είχε μήκος 3,5 μέτρα και στο στομάχι του βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη ενός άνδρα.
Επιστήμονες του Κέντρου Ασφαλείας Καρχαριών (CSR) εξέτασαν τον καρχαρία και σύμφωνα με πληροφορίες, στο στομάχι του βρέθηκαν δύο μπράτσα και μια αλυσίδα ρολογιού, που ανήκει σε έναν 70χρονο καγιάκερ.

Συγγενείς του 70χρονου, αναγνώρισαν την αλυσίδα. Ο άτυχος άνδρας έκανε καγιάκ στη λιμνοθάλασσα Σαλίν στις 12 Δεκεμβρίου. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Οι επιστήμονες δεν μπορούν να καθορίσουν αν ο άνδρας πνίγηκε ή αν ο καρχαρίας τού επιτέθηκε και τον σκότωσε.

Στις 6 Νοεμβρίου 2019, στο στομάχι καρχαρία-τίγρη βρέθηκε ένα χέρι και ο πήχης ενός χεριού, που αλιευέυτηκε ανοιχτά του Σεν-Ζιλ.
Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι τα ανθρώπινα μέλη, ανήκαν σε έναν τουρίστα από τη Σκωτία, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, καθώς έκανε μπάνιο στη λιμνοθάλασσα Ερμιτάζ.

Από τις αρχές του 2020, ένας ψαράς και ένας σέρφερ έχουν πεθάνει από επίθεση καρχαρία κοντά στην περιοχή της Λα Ρεϊνιόν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here