Σε ανωμοτί εξηγήσεις για δύο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό καλείται από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, γνωστός ηθοποιός. Η κλήτευσή του ηθοποιού είναι για τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας  και θα λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του. Δεν αποκλείεται να κληθεί και σε προφορικές εξηγήσεις από τον εισαγγελέα.

Είναι η δεύτερη πολύ σοβαρή περίπτωση σεξουαλικής εγκληματικότητας που έχουν διερευνήσει οι εισαγγελικές αρχές μετά την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ειδικότερα, ο γνωστός κωμικός καλείται να δώσει εξηγήσεις, μία πράξη βιασμού η οποία χρονολογείται το 2008 και δύο πράξεις απόπειρας βιασμού, οι οποίες χρονολογούνται το 2010 και το 2014.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις καταγγέλλουσες, οι οποίες έχουν ασχοληθεί με το χώρο της υποκριτικής και αναζητούσαν εργασία, έχουν ήδη εξεταστεί από τον εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση δίνοντας με τις καταθέσεις τους λεπτομέρειες για την δική τους εκδοχή των γεγονότων.

Η έρευνα για τον για τον 59χρονο πρωταγωνιστή έχει ξεκινήσει από καιρό και έχει φθάσει σε κρίσιμο στάδιο μετά τα στοιχεία που προσκόμισε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας, για το ελληνικό #metoo.

Αναφορικά με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, μετά τις εξηγήσεις του ηθοποιού ο εισαγγελικός λειτουργός θα αξιολογήσει τα στοιχεία προκειμένου να αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι. Στην περίπτωση που ο γνωστός ηθοποιός βρεθεί στη θέση του κατηγορούμενου η υπόθεση θα παραπεμφθεί σε ανακριτή ο οποίος στη συνέχεια θα τον καλέσει σε απολογία η οποία και θα καθορίσει αν θα οδηγηθεί στη φυλακή ή θα φύγει ελεύθερος από τα δικαστήρια.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here