Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έξω από το σπίτι του καθηγητή στη Νίκαια που μαχαίρωσε σκύλο.

Το σύνθημα «δολοφόνε – δολοφόνε» κυριαρχούσε, ενώ μερικοί άναψαν και καπνογόνα. «Δεν θα τη γλιτώσεις», φώναζαν.

Φιλοζωϊκές οργανώσεις βρήκαν τον αριθμό τηλεφώνου του καθηγητή και τον μοίρασαν σε χιλιάδες μέλη μέσω Facebook. Έκτοτε το τηλέφωνο χτυπάει ασταμάτητα.
Οργή προκάλεσε το γεγονός ότι ο καθηγητής παρουσιάστηκε αμετανόητος ενώπιον του εισαγγελέα. Ισχυρίστηκε ότι ο σκύλος του επιτέθηκε και εκείνος χρειάστηκε να αμυνθεί χρησιμοποιώντας τον σουγιά που είχει μαζί του μέσα σε ένα μαύρο τσαντάκι.
«Θα αστειεύεστε βέβαια με το μαχαίρωμα τώρα έτσι; Δεν το θεωρώ να μου το λέτε σοβαρά. Εμένα μου όρμησε, με έριξε κάτω, όταν λοιπόν ήμουν ανάσκελα με το κεφάλι προς τον ουρανό είδα τον γείτονά μου, που τον φώναξα να με βοηθήσει απεγνωσμένα» ανέφερε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή.

Και πρόσθεσε: «Είχα το κεφάλι προς τον ουρανό με τον σκύλο πεσμένο και μέσα στην απελπισία μου γιατί λέω «τώρα αυτό που διακυβεύεται είναι η ζωή μου» έκανα κάτι γιατί ο σκύλος επιτιθόταν στο λαιμό μου για να με σκοτώσει, έπρεπε να προστατεύσω τη ζωή μου».

Ο 54χρονος κατέθεσε και μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη του σκύλου, υποστηρίζοντας ότι του επιτέθηκε και προσπάθησε να αμυνθεί.

«Έχω πολλά χτυπήματα, στα χέρια μου, στα πόδια μου, στο κεφάλι, στους ώμους, στο γοφό. Ο σκύλος μπορεί να είναι φιλικός με τους γνωστούς ανθρώπους ή με άλλα σκυλιά, με το δικό μου σκυλί όρμησε και όρμησε σε εμένα», είπε.
Πηγή χαρακτηριστικής φωτογραφίας: Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here