Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν δεκάδες τουρίστες στις παραλίες Rayong και Mae Rumbpueang της Ταϊλάνδης, περίπου 40 χιλιόμετρα από την πόλη Πατάγια. Δύο ακέφαλα πτώματα και το κεφάλι μίας γυναίκας, τα οποία είχε μεταφέρει το ρεύμα της θάλασσας, προφανώς από το σημείο που έγινε το έγκλημα.

Το ένα πτώμα ανήκε σε άντρα και βρέθηκε στην παραλία Mae Rumbpueang, αποκεφαλισμένο και χωρίς ρούχα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα, ο άντρας πρέπει να είχε χάσει τη ζωή του πριν από περίπου μία εβδομάδα. Στο σώμα του είχε τρία τατουάζ που έγραφαν μηνύματα στα αγγλικά, το δέρμα του ωστόσο ήταν μαύρο. Η αστυνομία πιστεύει ότι οι τρεις φρικιαστικές υποθέσεις συνδέονται με κάποιο τρόπο μεταξύ τους και αναζητούν τον ή τους δράστες.

Το δεύτερο πτώμα ανήκε επίσης σε άντρα και βρέθηκε στην παραλία Rayong, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων. Φορούσε μόνο το εσώρουχό του και σύμφωνα με τον ιατροδιακαστή, είχε πεθάνει πριν από 10 ημέρες.

Την ίδια ημέρα, ένας ψαράς εντόπισε το κεφάλι μίας γυναίκας και ειδοποίησε την αστυνομία. Το κεφάλι βρέθηκε στην περιοχή Phra Pradaeng, περίπου 20 χιλιόμετρα νότια της Μπανγκόκ. Οι αρχές της Ταϊλάνδης πιστεύουν ότι το κεφάλι έπλεε στο νερό της θάλασσας για αρκετές ημέρες, ενώ το έστειλαν στο νοσοκομείο για αυτοψία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here