Συναγερμός έχει σημάνει στην Καβάλα, μετά τον εντοπισμό τουλάχιστον 30 κρουσμάτων κορωνοϊού στο Προκόπειο Γηροκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ασθενείς με κορωνοϊό είτε έχουν ήπια συμπτώματα ή καθόλου, ωστόσο στις Αρχές προκαλεί ανησυχία η ηλικία τους.

Σύμφωνα με το kavalanews.gr,  τρεις ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και ένας εξ αυτών, ηλικίας 86 ετών, εξέπνευσε. Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε έχοντας πυρετό και αναπνευστικά προβλήματα.

Επισημαίνεται ότι ο εντοπισμός των κρουσμάτων έγινε μετά από τεστ κορωνοϊού που διενήργησε ο ΕΟΔΥ στο γηροκομείο, που ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι οι φορείς είναι τρόφιμοι.

Οι υπόλοιποι ασθενείς είναι ασυμπτωματικοί ή παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα. Άγνωστο παραμένει πώς μεταδόθηκε ο κορωνοϊός στο γηροκομείο, αφού οι επισκέψεις έχουν σταματήσει εδώ και μήνες. Ανησυχία επικρατεί στους συγγενείς, που δεν έχουν ακόμη ενημέρωση.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: Η «κατάρα του Poltergeist». Τέσσερις βασικοί ηθοποιοί πέθαναν, ενώ οι ταινίες έβγαιναν στους κινηματογράφους. Η θεωρία συνομωσίας ότι έφταιγαν οι σκελετοί της ταινίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here