Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή, ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στη Βούλα στις 31 Οκτωβρίου,

Η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν πεντάμηνης έρευνας, προχώρησε στην ταυτοποίηση και την αναγνώριση του φερόμενου ως εκτελεστή του Ελληνο-αυστραλού επιχειρηματία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είναι βουλγαρικής υπηκοότητας, διαθέτοντας μάλιστα τουρκικές ρίζες. Συνελήφθη σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα και έχει ηλικία περίπου 30  ετών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων πέντε μηνών, ο κατηγορούμενος κρυβόταν σε σπίτι της Αττικής.

Παρ’ όλα αυτά, οι άνδρες της ΕΛΑΣ, μέσα από ενδελεχή έρευνα κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τον φερόμενο ως εκτελεστή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μακρής τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβόλο όπλο, έξω από το σπίτι του, στις 31 Οκτωβρίου του 2018.  Η δολοφονία του επιχειρηματία έγινε καθώς έβγαινε από το σπίτι του στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητο του. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο εκτελεστής. Έριξε τις πρώτες τέσσερις σφαίρες. Ο Γιάννης Μακρής φάνηκε στην συνέχεια να βγαίνει από το αυτοκίνητο, προσπαθώντας να προστατευτεί. Ο δολοφόνος επέστρεψε και τον «αποτελείωσε».

Οι αρχές εικάζουν ότι η εκτέλεση συνδέεται με το επιχειρηματικό παρελθόν του θύματος στην Αυστραλία.Ο Ελληνο-αυστραλός επιχειρηματίας ήταν σύζυγος της παίκτριας του «My Style Rocks», Βικτώριας Καρύδα, και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Ο επιχειρηματίας εκτελέστηκε την ώρα που τα παιδιά του ήταν μέσα στο σπίτι και η σύζυγός του ήταν σε επίδειξη μόδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here