Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη. Ο τραυματιοφορέας συνελήφθη μετά από έρευνα στο σπίτι του και βαρύνεται και με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Η δίωξη ασκήθηκε μετά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την εισαγγελέα Χάιδω Ζούγρη, η οποία μετά από παραγγελία της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, ερεύνησε τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων παιδιών στο Νοσκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Μετά τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του ο τραυματιοφορέας παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την επόμενη εβδομάδα για να προετοιμάσει την απολογία του.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here