Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής, Στέφανος Κολοκούρης, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό τη φωτογραφία ενός βρέφους, που βρίσκεται στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου. 

Πρόκειται για το νεογέννητο που γέννησε μια γυναίκα στη Λεωφόρο Κηφισίας, με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, καθώς η ετοιμόγεννη γυναίκα δεν πρόλαβε να φτάσει στο μαιευτήριο.

Η γυναίκα γέννησε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου με τη βοήθεια ανδρών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, αλλά και γιατρού που βρισκόταν στο σημείο προκειμένου να παρακολουθεί τον τοκετό.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας
Ολόκληρη ανάρτηση του αρχηγού της Πυροσβεστικής

 

«H προστασία της ζωής του πολίτη! Από την πρώτη στιγμή της ζωής του! Αυτή είναι η δουλειά μας!» έγραψε ο κ. Κολοκούρης, και συνέχισε: «Η άμεση συνδρομή πυροσβεστών και αστυνομικών συνέβαλε στη διαδικασία τοκετού, παρουσία ιατρού, επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι Αττικής. Να ζήσει γερό και δυνατό σε όλη του τη ζωή!!!» έγραψε ο αρχηγός της Πυροσβεστικής.

Βρέφος και μητέρα μεταφέρθηκαν στο μαιευτήριο και είναι καλά στην υγεία τους.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας: Πυροσβεστικό Σώμα

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Πώς σβήνουμε τη φωτιά στο τηγάνι; Ποιο είναι το «τρίγωνο της ζωής» στους σεισμούς; Που βρίσκουμε καταφύγιο σε πυρηνικό πόλεμο; Κάνουν όλοι οι πυροσβεστήρες για όλες τις φωτιές; Σεμινάρια για μια δύσκολη ώρα 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here