Με drone εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων στο 27ο χιλιόμετρο Κατερίνης – Ελασσόνας το αυτοκίνητο της 17χρονης και της μητέρας της, οι οποίες αγνοούνταν από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.

Νωρίτερα, κάτοικος της περιοχής είχε εντοπίσει τον προφυλακτήρα αυτοκινήτου, και το στοιχείο αυτό οδήγησε τις έρευνες στο συγκεκριμένο σημείο. Αμέσως ξεκίνησε πιχείρηση ανάσυρσης των δύο θυμάτων από 20 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δυνάμεις της 2ης ΕΜΑΚ.

Η 17χρονη Μαρία Ιωάννα Δεληγιάννη και η 45χρονη μητέρα της είχαν εξαφανιστεί στις 8 Νοεμβρίου, ημέρα των γενεθλίων της 17χρονης. Η μητέρα της την πήρε να πάνε μια βόλτα και από εκείνη τη στιγμή χάθηκαν τα ίχνη τους. Η τελευταία ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού ανέφερε ότι μάνα και κόρη πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456. Το τελευταίο καρέ από κλειστό κύκλωμα μόλις λίγο έξω από την Κατερίνη είχε καταγράψει το μεσημέρι της εξαφάνισης μάνας και κόρης με το αυτοκίνητο της οικογένειας επί της Επαρχιακής Οδού Κατερίνης-Ελασσόνας με κατεύθυνση την Ελασσόνα. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από drone που πέταξε πάνω από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από drone που πέταξε πάνω από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Την ημέρα της εξαφάνισης το κορίτσι γιόρταζε τα γενέθλιά του και η οικογένεια, όπως έχει δηλώσει η γιαγιά του κοριτσιού, ετοίμαζε πάρτι. Τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here