Η 24χρονη Σίντνεϊ Λουφ, από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ, βρέθηκε νεκρή τον Δεκέμβριο του 2017, ύστερα από ραντεβού που είχε κανονίσει μέσω την διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών Tinder.

H κοπέλα βγήκε με τον 52χρονο άνδρα το πρώτο της ραντεβού και την επόμενη μέρα κανόνισε να τον ξαναδεί. Μάλιστα πριν βγει έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Snapchat γράφοντας στη λεζάντα «Έτοιμη για το ραντεβού μου».

Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Δεν εμφανίστηκε στο σπίτι την επόμενη μέρα αλλά ούτε και στην οικογενειακή τους επιχείρηση. Η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνιση της. Λίγες μέρες μετά το κατακρεουργημένο σώμα της βρέθηκε σε 14 σακούλες σκουπιδιών που είχαν πεταχθεί σε ένα χωράφι.

Στη δίκη οι δικηγόροι του 52χρονου και της 25χρονης συνεργού του, υποστήριξαν ότι οι τραυματισμοί που έφερε η Λουφ προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια «σκληρού, συναινετικού σεξ». Ο άνδρας εκτιμάται ότι έπνιξε την κοπέλα με ένα καλώδιο και η σύντροφός του τον βοήθησε να κόψει το σώμα της και να το πετάξει. Σε περίπτωση που κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με θανατική ποινή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here