Το ethnos.gr εξασφάλισε το βίντεο ντοκουμέντο από την ανταλλαγή πυροβολισμών μέρα μεσημέρι για ναρκωτικά και τσιγάρα.

Στο βίντεο  φαίνονται όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κέντρο της Αθήνας να τρέχουν για να ξεφύγουν από τη συμπλοκή στην οδό Μενάνδρου, ενώ ακούγονται και πυροβολισμοί.

Η συμπλοκή ανάμεσα σε Αφγανούς και Πακιστανούς έγινε λίγο μετά τις 12:30 στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ethnos.gr, η περιοχή είναι χωρισμένη στα δύο: Δηλαδή τη μία πλευρά της οδού Μενάνδρου ελέγχουν οι Πακιστανοί και την άλλη οι Αφγανοί, με τα «σύνορα» να έχουν τοποθετηθεί κατά κάποιο τρόπο στην οδό Σοφοκλέους.

Πακιστανοί και Αφγανοί είναι στα μαχαίρια, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν να επικρατήσει ο πιο ισχυρός τόσο στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων όσο και ναρκωτικών. Αυτή η διακίνηση ήταν και ο λόγος που έγινε η συμπλοκή μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Αυτόπτες μάρτυρες βιντεοσκόπησαν το περιστατικό

Οι οδοί Μενάνδρου και Σαπφούς ανήκουν στο επονομαζόμενο «τρίγωνο του διαβόλου» των Αθηνών, όπου είναι αρκετά συχνές οι συμπλοκές μεταξύ αντίπαλων συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά και εκμεταλλεύονται γυναίκες.

«Ήρθε μια ομάδα 20 ατόμων. Ο ένας έβγαλε πιστόλι και έριξε σε ευθεία βολή, από το άλλο στενό υπήρξε κι άλλος ένας που και αυτός έριχνε ευθεία βολή. Έγινε σύρραξη με ξύλα ρόπαλα και μαχαίρια» είπε αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Reader.gr

Περαστικοί βιντεοσκόπησαν το αιματηρό περιστατικό με έναν νεκρό στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε μάρτυρας.

«Όσοι προσπάθησαν και τράβηξαν βίντεο, ήταν κάτι κοπέλες, τους πήρε η αστυνομία στην άκρη και τα διέγραψαν», είπε.

«Ήρθανε δύο άτομα μία ώρα πριν το περιστατικό) και είπαν «θα γίνει μακελειό φύγετε από εδώ πέρα». Εμείς δεν δώσαμε πολύ σημασία και τελικά έγινε μακελειό», είπε ο μάρτυρας του περιστατικού.

Πηγή: Έθνος, Reader

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here