Βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα παρέχει νέα στοιχεία στην υπόθεση Βαλυράκη.

Στο βίντεο επιβεβαιώνεται ότι τις κρίσιμες ώρες που έχασε τη ζωή του ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης υπήρξε κίνηση αλιευτικών στο λιμάνι της Ερέτριας.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο διακρίνεται ότι από τις 11.14 μέχρι και τις 11.33 της Κυριακής της 24ης Ιανουαρίου αναχωρούν από το λιμανάκι της Ερέτριας τουλάχιστον 2 σκάφη, με τις κινήσεις τους να καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας.

Τόσο το βίντεο, όσο και φωτογραφικό υλικό από κινητά τηλέφωνα μαρτύρων έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών που εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται ότι τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των ερευνών από τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές αλλά και το πόρισμα του πραγματογνώμονα από την αυτοψία στο σκάφος του πρώην υπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής δύο ψαράδες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ψευδορκίας, καθώς υποστήριξαν ότι δεν είχαν βγει από το λιμάνι, ενώ η σύζυγος του πρώην υπουργού, Μίνα Βαλυράκη-Παπαθεοδώρου επιμένει στην πεποίθησή της ότι ο Σήφης Βαλυράκης δεν έγειρε και έπεσε μόνος του στη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Η Ιερά Μονή των Μουνδών στη Χίο. Το θρησκευτικό μνημείο που λεηλατήθηκε από τους Τούρκους, χτυπήθηκε από μεγάλους σεισμούς και κινδύνευσε να γίνει οικοδομικά υλικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here