Το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο στο οποίο φαίνεται καρέ-καρέ η εν ψυχρώ δολοφονία ενός Αλβανού ποινικού κρατουμένου τον Ιανουάριο στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Στο βίντεο που παρουσιάζει το Βήμα διακρίνεται το θύμα να περπατάει στον διάδρομο και να δέχεται επίθεση από δύο συγκρατούμενούς του. Μάλιστα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στέκονται σαστισμένοι και δεν παρεμβαίνουν να αποτρέψουν τα χτυπήματα, καθώς ο Αλβανός την ώρα που τρέχει να ξεφύγει εξακολουθεί να δέχεται μαχαιριές.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Ε’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου το θύμα είχε μεταφερθεί στις 14 Ιανουαρίου από τις φυλακές Χανίων. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο tovima.gr

Το θύμα ήταν ο Αλβανός Άλμπερτ Μπάκο, ο αποκαλούμνοες «μακελάρης του Μικρολίμανου» που για τα μάτια μιας χορεύτριας είχε ανοίξει πυρ σε μπαρ τραυματίζοντας 14 άτομα. Δικαζόταν ακόμα ως ηθικός αυτουργός στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Μάλιστα βρισκόταν στο ίδιο κελί με τους συγκατηγορουμένους του σε αυτήν την υπόθεση στην πέμπτη πτέρυγα του Κορυδαλλού. Είχε μεταχθεί από τις φυλακές Χανίων για την δίκη. Όπως αναφέρει το ΘΕΜΑ ένας από τους δολοφόνους του Μπάκο είναι ένας εκ των φυσικών αυτουργών της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου.
Το θύμα στην προσπάθειά του να γλιτώσει άρχισε να τρέχει και κατάφερε να φτάσει στο ισόγειο λίγα μέτρα από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Οι υπόλοιποι τον καταδίωξαν και δεν σταμάτησαν να τον χτυπούν με το μαχαίρι, κατασφάζοντάς τον, μπροστά στα μάτια των φρουρών.

Ο Μπάκο είχε εμπλακεί και σε συμβόλαιο θανάτου στην υπόθεση της HELLAS – Energa Power. Συγκεκριμένα στην απόπειρα δολοφονίας κατά του δικηγόρου Αντωνόπουλου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here