Λίστα αγοραστών κοκαΐνης, που «καίει» πλήθος επωνύμων της κοσμικής Αθήνας, βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας, μετά την πλήρη διαλεύκανση των δράσεων και των επαφών που είχαν τα μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανάμεσα τους βρίσκονται και άτομα υπεράνω πάσης υποψίας, όπως γιατροί και επιχειρηματίες, καθώς και το όνομα μίας πολύ γνωστής τραγουδίστριας.

Η Αστυνομία ζήτησε άμεσα την άρση τηλεφωνικού απορρήτου με αποτέλεσμα να καταλήξει στα χέρια τους ένα πελατολόγιο άνω των 700 ατόμων, τα οποία φέρονται συστηματικά να αγόραζαν ποσότητες κοκαΐνης και MDM -κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη- από τα μέλη της σπείρας.

Στα χέρια των αξιωματικών της Δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκαν τα κινητά της σπείρας της κοκαΐνης τα οποία χρησιμοποιούσαν για να διακινούν ναρκωτικά -να κάνουν ντελίβερι οπουδήποτε για την ακρίβεια- 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, αργίες και γιορτές, σε θαμώνες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, αλλά και σε επώνυμους πελάτε

Στη λίστα που έφθασε στα χέρια της ανακρίτριας, βρίσκονται τα ονόματα πολύ γνωστής τραγουδίστριας που πέρασε από ριάλιτι, γνωστού μάνατζερ από τα βόρεια Προάστια, μεγαλογιατρών (καρδιολόγων, οδοντιάτρων και παθολόγων), επιχειρηματιών, αλλά και ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

Η λίστα με τα ονόματα φωτιά βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας και τις επόμενες ώρες αρκετοί από αυτούς, ανάμεσά τους και η γνωστή τραγουδίστρια, αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της πρώην σχολής Ευελπίδων για να δώσουν εξηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here