Σάββατο, 11 Ιούλιος 2020
Αρχική NEWSFEED

Υπόθεση ψευτογιατρού. Το χαστούκι από τον Κοντομηνά όταν ανακάλυψε την απάτη. Είχε εξαπατήσει βουλευτή και συγγενή αρχηγού πολιτικού κόμματος

Ο ψευτογιατρός κατάφερε να ζει σαν κροίσος χάρη στα κέρδη που αποκόμιζε από τα επώνυμα θύματά του. Ένα από αυτά ήταν ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, οι δυο άντρες συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2003 ύστερα από παραίνεση των συνεργατών του επιχειρηματία. Ο Κοντοστάθης εμφανιζόταν ως άνθρωπος με υψηλές πολιτικές και επιχειρηματικές διασυνδέσεις στην Αμερική που προσέφερε ποικίλες υπηρεσίες: από την επίλυση νομικών θεμάτων μέχρι την πραγματοποίηση επενδύσεων-«μαμούθ».
Τον Οκτώβριο του 2007, ο επιχειρηματίας Δ. Κοντομηνάς ταξίδεψε στην Κίνα μαζί με δικηγόρους, αλλά και με τον Νίκο Κοντοστάθη, καθώς ο τελευταίος του είχε υποσχεθεί με τις ευλογίες της Αμερικής, την υλοποίηση ενός επιχειρηματικού σχεδίου αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε ακόμα: Ο πατέρας της γυναικολογίας που έκανε πειράματα μόνο σε μαύρες γυναίκες. Τις χειρουργούσε χωρίς τη συναίνεσή τους, χωρίς αναισθητικό, σε πρόχειρο ιατρείο και με θεατές

Στην επιστροφή ο Κοντομηνάς ενημερώθηκε ότι το κόστος εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ του ταξιδιού δεν είχε καλυφθεί από τη CIA, όπως του είχε υποσχεθεί ο Κοντοστάθης, αλλά από την τσέπη του. Έξαλλος, τον κάλεσε στη σουίτα του έβδομου ορόφου ξενοδοχείου στο Καβούρι και του ζήτησε εξηγήσεις. Ο Κοντοστάθης τον διαβεβαίωσε ότι το σχέδιο προχωρά κανονικά και ότι οι Κινέζοι ήταν πολύ ικανοποιημένοι. Τότε επενέβη μέλος της ασφάλειας του Κοντομηνά και έριξε ένα δυνατό χαστούκι στον Κοντοστάθη. Ο ψευτογιατρός αναγκάστηκε να ομολογήσει και ο Κοντομηνάς του ζήτησε να φύγει, λέγοντάς του ότι θα τα πουν στα δικαστήρια.
Ο Κοντοστάθης έκανε πολλούς εχθρούς, τόσους που έφτασε να φοβάται για τη ζωή του. Για το λόγο αυτό είχε φροντίσει από νωρίς να κάνει τη διαθήκη του.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα καταγγελίες, ο ψευτογιατρός που οδήγησε στο θάνατο δύο ανήλικα παιδιά, δεν εκμεταλλευόταν μόνο τον πόνο των ασθενών και των οικογενειών τους, αλλά έστρεφε το βλέμμα του σε οτιδήποτε μπορούσε να του αποφέρει χρήμα. Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε αναλάβει να μεσολαβήσει σε αγοραπωλησία οικοπέδου 1.200 στρεμμάτων στην Κρήτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, πρώην βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι έκανε επέμβαση με τον ψευτογιατρό να βρίσκεται μαζί του μέσα στο χειρουργείο.

«Μου είχαν κόψει λίγο ένα πλευρό, και είχαν αδειάσει τον αέρα από έναν πνεύμονα. Η τομή ήταν από την σπονδυλική στήλη έως μπροστά στο στήθος.Στο χειρουργείο μου είπαν ότι ήταν και ο Κόντος. Είδα το κανάλι των νευρώνων σου, μου έλεγε, και κούναγες και τα δύο πόδια, αλλά εγώ δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα».

Ακολούθησε ένα διάστημα 40 ημερών, με φρικτούς πόνους, όπως ο ίδιος κατέθεσε. Ο απατεώνας γιατρός κατάφερε να αποσπάσει ακόμη 30.000 ευρώ, ενώ του έστειλε και μια φυσιοθεραπεύτρια από την Αμερική, την Πέπα, προκειμένου να τον κουράρει.

«Παίρνει 60 ευρώ την ώρα και χρειάζεσαι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Είχε έρθει αυτή, αλλά κάποια στιγμή την είχα ρωτήσει πως λέγεται ο μυς πίσω από το πόδι (δικέφαλος) και εκείνη δεν ήξερε να μου απαντήσει, κάτι που είχε κάνει εντύπωση», ανέφερε το θύμα.

Ακόμα σύμφωνα με συγγενή αρχηγού πολιτικού κόμματος, έδωσε 98.000 ευρώ στον «Κόντο», καθώς όπως του είπε θα «εξάλειφε» το 82% της αναπηρίας του μετά από ατύχημα που είχε με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Για να γίνει πιο πιστευτός του έλεγε μέχρι και ότι θα τον κάνει να παίξει μπάλα.

«Κάποια στιγμή βρήκα ένα νευροχειρουργό, τον Μάρτιο του 2018. Εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική. Πριν το γραφείο του, όταν πήγα, ήταν ο Κόντος. Με έπεισε σε τέτοιο σημείο που μέχρι και το χέρι του φίλησα, όταν μου είπε ότι είναι ορθοπεδικός με σπουδές σε Ελβετία και Αμερική, και μπορεί να με κάνει απολύτως καλά. Μην ανησυχείς θα σε κάνω να παίζεις μπάλα, μου έλεγε», δήλωσε το θύμα.

Το θύμα πείστηκε σε τέτοιο βαθμό από τον απατεώνα που του έταξε ένα σπίτι σε περίπτωση που γίνει καλά.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Η χειρουργική επέμβαση με ποσοστό θνησιμότητας…300%! Εκτός από τον ασθενή, πέθαναν ο βοηθός του γιατρού και ένας θεατής! Ποιο λάθος έκανε ο γιατρός που τον θεωρούσαν το πιο «γρήγορο νυστέρι»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων