Για βιασμό και σεξουαλική επίθεση που φέρεται ότι διαπράχθηκε το 2018, με θύμα ηθοποιό, στην ηλικία των 22 ετών, κατηγορείται ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Η υπόθεση είχε μπει στο αρχείο πριν από δύο χρόνια περίπου, με την καταγγέλλουσα να ανοίγει και πάλι το ζήτημα με νέα προσφυγή στη γαλλική δικαιοσύνη τον περασμένο Αύγουστο.

 

Το περιστατικό φέρεται ότι έγινε στο Παρίσι τον Αύγουστο του 2018. Η Γαλλίδα, ηλικίας περίπου 20 ετών, υποστηρίζει πως ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ τη βίασε στο σπίτι του στο Παρίσι, στο 6ο διαμέρισμα της πρωτεύουσας, μεταξύ 7 και 13 Αυγούστου του 2018.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Εκείνη την εποχή, ο δικηγόρος του Γάλλου σταρ, Herve Temime, δήλωσε ότι ο ηθοποιός «αρνείται απολύτως κάθε βιασμό, οποιαδήποτε σεξουαλική επίθεση, οποιοδήποτε έγκλημα» και απέρριψε την καταγγελία ως «αβάσιμη». Τότε η γυναίκα προχώρησε στις διαδικασίες που προβλέπει ο Γαλλικός νόμος. Η πρώτη έρευνα για τις κατηγορίες του βιασμού είχε απορριφθεί, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Ωστόσο άνοιξε ξανά το περασμένο καλοκαίρι, οδηγώντας σε ποινικές κατηγορίες που κατατέθηκαν τον Δεκέμβριο, ανέφερε η πηγή.

Όπως αναφέρουν μάλιστα γαλλικά ΜΜΕ, ο 72χρονος Ζεράρ Ντεπαρντιέ συνεχίζει να αρνείται εξ ολοκλήρου τις εν λόγω κατηγορίες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ένας εκ των δικηγόρων του στο AFP. Σύμφωνα με πηγή κοντά στην υπόθεση, ο Ντεπαρντιέ είναι φίλος της οικογένειας της ηθοποιού.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here