Με 157 ψήφους απορρίφθηκε από την Ολομέλεια η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που υπέβαλαν το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Αριστερά και η Πλεύση Ελευθερίας και εννέα ανεξάρτητοι βουλευτές.
Σε σύνολο 293 ψηφισάντων βουλευτών, υπέρ της πρότασης δυσπιστίας ψήφισαν 136 βουλευτές και κατά της πρότασης ψήφισαν 157 βουλευτές.
Απόντες ήταν επτά βουλευτές: ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο ανεξάρτητος (προερχόμενος από τη ΝΔ) Μάριος Σαλμάς και οι πέντε βουλευτές του κόμματος Σπαρτιάτες.
Ειδήσεις σήμερα:
- Άραχθος. Στην Πάτρα η μεταμόσχευση νεφρού και παγκρέατος του 12χρονου. Τα υπόλοιπα όργανα σε Ιταλία και τη Γερμανία
- Γιατρός ομολόγησε ότι έδινε παράνομα κεταμίνη στον Μάθιου Πέρι. Δίδασκε στον βοηθό του ηθοποιού πως να του το χορηγεί
- Τι απαγορεύεται να μεταφέρουμε με το αυτοκίνητο μας σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ. Τα πρόστιμα
Ακολουθήστε την mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr