Στη σύλληψη ενός 45χρονου παλιού γνώριμου των αρχών, σεσημασμένου για διάφορα ποινικά αδικήματα, προχώρησε την Τετάρτη το πρωί η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου.
Η σύλληψη του, μάλιστα, ήταν επεισοδιακή, καθώς επιτέθηκε και δάγκωσε στο χέρι έναν από τους αστυνομικούς που πήγαν στο σπίτι του για να κάνουν έρευνα και να τον συλλάβουν.
Ο συλληφθείς στο παρελθόν είχε επιτεθεί ξανά σε αστυνομικό, τον οποίο είχε πυροβολήσει και τραυματίσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 45χρονος Ζακυνθινός ήταν φυγόποινος για περισσότερο από έναν χρόνο, καθώς είχε καταδικαστεί σε 6 χρόνια φυλάκιση για εμπορία ναρκωτικών και όπλων και εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, κινούμενη μεθοδικά, υπό άκρα μυστικότητα και αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία από έρευνες που διεξήγαγε, προχώρησε στη σύλληψή του.
Στην κατοχή του βρέθηκαν 9 φιξάκια κοκαΐνης και ένα μαχαίρι. Ο 45χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ζακύνθου.
Πηγή: ertnenews.gr
Ειδήσεις σήμερα:
- ΠΟΥ. Με ψυχική διαταραχή ένας στους τέσσερις εφήβους στην Ελλάδα. Νέες ανάγκες για φροντίδα
- Ποιο ελληνικό νησί ανακηρύχθηκε ο πιο «κορεσμένος» τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη
- Τοξικό νέφος στην Καταλονία λόγω φωτιάς σε βιομηχανική αποθήκη. Περισσότεροι από 160.000 έχουν κληθεί να παραμείνουν στα σπίτια τους
Ακολουθήστε την mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr