Εφιαλτικές είναι οι εφημερίες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, καθώς η πίεση που υφίσταται το τελευταίο διάστημα το σύστημα υγείας στη Θεσσαλονίκη, είναι αφόρητη.
Εκατοντάδες πολίτες προσήλθαν στα επείγοντα περιστατικά, ενώ για μια ακόμη φορά η εφημερία νοσοκομείου της πόλης έκλεισε με όλες τις κλίνες ΜΕΘ Covid κατειλημμένες και ασθενείς διασωληνωμένους σε άλλες μονάδες.
Όπως ανέφερε στο Voria.gr o επιμελητής Α’ στο νοσοκομείο, Χρήστος Παπαστεργίου, συνολικά έγιναν 42 εισαγωγές, ενώ περίπου 500 πολίτες επισκέφτηκαν τα ΤΕΠ – Covid και κοινής νοσηλείας.
Ο κ. Παπαστεργίου επισήμανε πως και οι 25 κλίνες στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου είναι κατειλημμένες, ενώ άλλοι επτά ασθενείς είναι διασωληνωμένοι σε μονάδες ανάνηψης και απλούς θαλάμους.
«Πάμε για τα περσινά και βάλε», σχολίασε, τονίζοντας πως τα μέτρα για την αναχαίτιση της πανδημίας είναι ανεπαρκή, ενώ ακόμα και αυτά που λαμβάνονται δεν τα τηρεί κανείς
Ειδήσεις σήμερα:
- ΠΟΥ. Με ψυχική διαταραχή ένας στους τέσσερις εφήβους στην Ελλάδα. Νέες ανάγκες για φροντίδα
- Ποιο ελληνικό νησί ανακηρύχθηκε ο πιο «κορεσμένος» τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη
- Τοξικό νέφος στην Καταλονία λόγω φωτιάς σε βιομηχανική αποθήκη. Περισσότεροι από 160.000 έχουν κληθεί να παραμείνουν στα σπίτια τους
Ακολουθήστε την mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr