Μόλις ένα ματς έπαιξε στο Wimbledon ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι όμως πρόλαβε να μπει στη λίστα με τους παίκτες που δέχθηκαν πρόστιμο.
Συγκεκριμένα, ο Ελληνας αθλητής καλείται να πληρώσει 3.000 δολάρια για τις οδηγίες που του έδωσε ο πατέρας του (coaching) στον αγώνα κόντρα στον Φράνσις Τιαφό.
Στη λίστα βρίσκεται και ο Νικ Κύργιος, που τιμωρήθηκε με 3000+2.500 για τη «γλώσσα» του, όπως και οι Νταν Έβανς (2.500 για υβριστική συμπεριφορά), Κορεντέν Μουτέ (2.500 για αντιαθλητική συμπεριφορά) και Ράντου Άλμποτ (2.500 για σπάσιμο ρακέτας).
Στις γυναίκες, η Κριστίνα Μλαντένοβιτς βρίσκεται στην “κορυφή” με 7.500 δολάρια. Μέλος της ομάδας της επιτέθηκε στο προσωπικό της διοργάνωσης.
Ακολουθεί η Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα με 3.000 για αντιαθλητική συμπεριφορά.
αρχική εικόνα: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ειδήσεις σήμερα:
- Αλεξανδρούπολη. Προφυλακιστέος με την κατηγορία της κατασκοπείας ο 59χρονος για φωτογράφιση στρατιωτικού υλικού
- Μελόνι. «Θέλω να ξανακατέβω στις επόμενες εκλογές λέγοντας στους ψηφοφόρους: κάναμε ό,τι είχαμε υποσχεθεί»
- Κατερίνη. Μία 16χρονη το θύμα της άγριας δολοφονίας που κατηγορείται ότι διέπραξε 17χρονος Πολωνός. Συμμετείχε σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών
Ακολουθήστε την mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr