Απειλεί να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία για το Twitter ο Έλον Μασκ. «Έχω το δικαίωμα» απαντά ο Ceo της Tesla

Απειλεί να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία για το Twitter ο Έλον Μασκ. «Έχω το δικαίωμα» απαντά ο Ceo της Tesla

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Elon Musk κατηγορεί τη διοίκηση του Twitter ότι δεν του δίνει τις πληροφορίες που ζήτησε και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τερματίσει τη συμφωνία εξαγοράς

Ο Έλον Μασκ θεωρεί ότι το Twitter παραβιάζει τη συμφωνία που έγινε, για να αποκτήσει το 100% της κυριότητας της πλατφόρμας, μην δίνοντάς του τα απαραίτητα στοιχεία που έχει ζητήσει για τα ανεπιθύμητα μηνύματα και τους ψεύτικους λογαριασμούς, θα .

Οι δικηγόροι του, σε επιστολή που έστειλαν σημειώνουν ότι ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος μπορεί «να μην ολοκληρώσει» την εξαγορά και ότι έχει «δικαίωμα να τερματίσει τη συμφωνία συγχώνευσης».

Ο Έλον Μασκ υποστηρίζει ότι το Twitter αντιστέκεται στη συμφωνία και εμποδίζει «τα δικαιώματα πληροφόρησης» που έχει, μην αποκαλύπτοντας τις πληροφορίες που ζητά.

Τον περασμένο μήνα, ο Μασκ είπε ότι δεν θα προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter με 44 δισ. δολάρια, εκτός εάν η εταιρεία μπορεί να αποδείξει ότι οι ψεύτικοι λογαριασμοί αποτελούν λιγότερο από το 5% των χρηστών του.

Ακολουθήστε την mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr