Από την Τρούμπα στο ίντερνετ καφέ

Από την Τρούμπα στο ίντερνετ καφέ

Στη δεκαετία του ’60 οι νεαροί μαθητές έκαναν κοπάνα από το σχολείο για να επισκεφτούν κάποιο από τα “σπίτια” της Τρούμπας και να συναντήσουν μια ζεστή, αν και πληρωμένη αγκαλιά. Σήμερα όμως, οι νέοι το σκάνε από το μάθημα για να πάνε στα ιντερνετ καφέ!

troumba4Η Τρούμπα ήταν μια γειτονιά του Πειραιά, που ονομάστηκε συνοικία του «έρωτα». Εκεί βρίσκονταν τα καμπαρέ και οι οίκοι ανοχής της εποχής. Οι καλύτεροι πελάτες της Τρούμπας ήταν οι ναύτες του αμερικάνικου στόλου. Οι Αμερικάνοι πελάτες ήταν πολύτιμοι, επειδή πλήρωναν σε δολάρια, που καθημερινά ανέβαινε η αξία τους, αφού ο πληθωρισμός επηρέαζε την τιμή τους θετικά. Επίσης ήταν αρκετά σπάταλοι.

Οι μαθητές στην Τρούμπα

Καλοί πελάτες των «σπιτιών» της Τρούμπας ήταν και μαθητές από τα γύρω σχολεία, άσχετα αν πλήρωναν σε δραχμές. Οι νεαροί έκαναν κοπάνα από το μάθημα και πήγαιναν στην Τρούμπα για να γνωρίσουν τον έρωτα. Οι πιτσιρικάδες προτιμούσαν τις τελευταίες ώρες του προγράμματος που συνήθως είχαν αγγλικά ή λατινικά. Έτσι αντί για ξένες γλώσσες, μάθαιναν τα κόλπα του έρωτα. Οι κοπέλες ήταν πολύ τρυφερές με τους νεαρούς που τις επισκέπτονταν. Πρόσεχαν ιδιαιτέρως τους πρωτάρηδες και τους αντιμετώπιζαν με μεγάλη κατανόηση. Μάλιστα πολλές από αυτές, γνωρίζοντας ότι οι μαθητές δεν είχαν πολλά χρήματα, έκαναν και ευκολίες πληρωμής. Στους έξι μαθητές, ο ένας δωρεάν. Η επίσκεψη κόστιζε 5 δρχ. Για την εποχή ήταν αρκετά μεγάλο ποσό, αλλά όχι και δυσεύρετο.

Στην Τρούμπα υπήρχε μια γυναίκα, η οποία δεχόταν μόνο μαθητές. Ήταν η θρυλική «Μπέμπα», η πόρνη που έγινε για εκατοντάδες νέους δασκάλα του έρωτα. Μόνο βαθμούς τριμήνου που δεν έδινε.intcafe

Οι κοπάνες του σήμερα

Τα στέκια της νεολαίας έχουν αλλάξει. Σήμερα οι μαθητές που κάνουν κοπάνα, τρέχουν στα ίντερνετ καφέ, για να παίξουν διαδικτυακά παιχνίδια. Οι σύγχρονοι κοπανατζήδες δε μαθαίνουν ερωτικά κόλπα, αλλά το πώς να σκοτώνουν, αφού οι δολοφονίες είναι συνήθως το θέμα των παιχνιδιών που προτιμούν. Το κόστος της μίας ώρας είναι από 1,30 έως 1,50 ευρώ. Αλλάζουν οι εποχές. Τότε το σεξ μεταξύ των νέων ήταν αδιανόητο και ο πληρωμένος έρωτας ήταν η μόνη διέξοδος. Σήμερα το δύσκολο είναι να νικήσεις το playstation.

Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr

mixanitouxronou.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Χρίστος Βασιλόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Δημήτρης Πετρόπουλος

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος Ο.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος

Έδρα - Γραφεία: Σόλωνος 85, ΑΘΗΝΑ 10679

ΑΦΜ: 800991040, ΔΟΥ: Α' Αθηνών

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2103647909

close menu

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.