Διαρρήκτες πήδηξαν από μπαλκόνι και κατέληξαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο. Είχαν “ανοίξει” το διαμέρισμα ηλικιωμένης που είχε πεθάνει

Διαρρήκτες πήδηξαν από μπαλκόνι και κατέληξαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο. Είχαν “ανοίξει” το διαμέρισμα ηλικιωμένης που είχε πεθάνει

   

Το διαμέρισμα ηλικιωμένης που είχε αποβιώσει λίγες μέρες νωρίτερα διέρρηξαν οι δύο δράστες που κατέληξαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο, όταν στην προσπάθειά τους να διαφύγουν κι έχοντας γίνει στο μεταξύ αντιληπτοί από γείτονα πήδηξαν από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου. Για την ίδια υπόθεση που διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον ‘Αγιο Παύλο Θεσσαλονίκης κατηγορείται και συνεργός τους που περίμενε τους δύο πρώτους σε Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Εις βάρος των τριών Γεωργιανών δραστών (44, 41 και 41 ετών) ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτική ανακρίτρια. Ήδη δύο εξ αυτών πήραν το δρόμο για τις φυλακές καθώς κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, ενώ ο τρίτος εξακολουθεί να νοσηλεύεται (φρουρούμενος) σε νοσοκομείο.

Γείτονας που διαμένει στην ίδια οικοδομή φαίνεται πως άκουσε ύποπτους θορύβους από το διαμέρισμα της ηλικιωμένης. Υποθέτοντας ότι προέρχονται από τη γυναίκα που φρόντιζε την αποβιώσασα αποφάσισε να της κάνει συστάσεις. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ίδιος μάρτυρας στην αστυνομία, όταν χτύπησε την πόρτα είδε κάποιον να κοιτάζει από το «μάτι» της πόρτας και παράλληλα άκουσε έναν ήχο σιωπής από το εσωτερικό του διαμερίσματος. Τότε συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για διάρρηξη.

Έχοντας ανά χείρας ένα μαργαριταρένιο περιδέραιο που έκλεψαν από το διαμέρισμα- «στόχο» οι δράστες πήδηξαν από ύψος 3- 4 μέτρων στον ακάλυπτο απ’ όπου προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά συνελήφθησαν από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν, όπως και ο συνεργός τους. Στην κατοχή τους βρέθηκε ένα κατσαβίδι και το κόσμημα που είχαν αφαιρέσει.

Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παρακαλούμε σχολιάζετε κόσμια. Υβριστικά σχόλια δεν θα γίνονται αποδεκτά

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

mixanitouxronou.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Χρίστος Βασιλόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Δημήτρης Πετρόπουλος

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος Ο.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος

Έδρα - Γραφεία: Σόλωνος 85, ΑΘΗΝΑ 10679

ΑΦΜ: 800991040, ΔΟΥ: Α' Αθηνών

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2103647909

close menu

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.