Έγκλημα. Μαχαίρωσε τη γυναίκα του φίλου του σε δρόμο της Κυψέλης. Ο δράστης ήταν από το Μπαγκλαντές και συνελήφθη

Έγκλημα. Μαχαίρωσε τη γυναίκα του φίλου του σε δρόμο της Κυψέλης. Ο δράστης ήταν από το Μπαγκλαντές και συνελήφθη

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε χθες Κυριακή στην Κυψέλη με θύμα μια 36χρονη από το Μπαγκλαντές, την οποία σκότωσε με μαχαίρι ένας 37χρονος ομοεθνής της.

Η γυναίκα εντοπίστηκε αιμόφυρτη στις 3.10 περίπου το μεσημέρι στον δρόμο και έφερε πολλαπλά τραύματα στο σώμα της από μαχαίρι. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό όπου κατέληξε.

Ο πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 36χρονη γυναίκα κατέβηκε από την πολυκατοικία όπου διέμενε με τον άνδρα της. Στο δρόμο βρέθηκε αντιμέτωπη με τον 37χρονο ομοεθνή της και, αφού λογομάχησαν, εκείνος την μαχαίρωσε.

Ακολούθως, ο 37χρονος πέταξε το αιχμηρό αντικείμενο στα σκουπίδια, όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος είναι φίλος του συζύγου του θύματος και φέρεται να τη σκότωσε λόγω οικονομικών διαφορών με τον άνδρα της.

Ο σύζυγος του θύματος υποστήριξε ότι δεν είχε διαφορές μαζί του, ενώ ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ότι του χρωστούσαν χρήματα.

Μετά το περιστατικό, ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή. Αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν την περιγραφή του στους αστυνομικούς και ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Η υπόθεση διερευνάται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αττικής και βρίσκεται σε στάδιο προανάκρισης.

Με πληροφορίες από: Καθημερινή και ΕΡΤ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακολουθήστε την mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr