Τραγωδία σημειώθηκε στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στο Υψηλάντη Αλιάρτου στη Βοιωτία, καθώς δύο μοναχές εντοπίστηκαν νεκρές, μετά από φωτιά.
Η μία έφερε εγκαύματα και βρισκόταν μέσα στο κελί όπου ξέσπασε η φωτιά, ενώ η δεύτερη, που διέμενε σε διπλανό, κατέληξε ενδεχομένως από τις αναθυμιάσεις.
Σύμφωνα με το TV Star, οι δύο γυναίκες δεν είχαν δώσει σημεία ζωής τις δύο τελευταίες ημέρες. Πιστοί που επισκέπτονταν συχνά το μοναστήρι ανησύχησαν, καθώς δεν απαντούσαν στις κλήσεις τους.
Άμεσα ενημέρωσαν τον δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργο Αραπίτσα, ο οποίος, συνοδεία αστυνομικών, έσπευσε στο μοναστήρι που βρίσκεται στα 700 μέτρα υψόμετρο.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και έπρεπε να καλέσουν κλειδαρά για να μπουν μέσα.
Τότε, αντίκρισαν τις σορούς των μοναχών. Το TV Star αναφέρει ότι εντοπίστηκαν νεκρές σε δωμάτιο και γύρω από τη σόμπα. Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες το μοναστήρι είχε αποκλειστεί λόγω του χιονιού.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά
Ειδήσεις σήμερα:
- Επιβεβαιώθηκαν οι πρώτοι νεκροί από το μπλακ άουτ στην Ισπανία. Συνεχίζεται η αποκατάσταση του ρεύματος
- Εξάρχεια. Σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή που 37χρονος επιτίθεται σε 22χρονη στη Σόλωνος για να τη βιάσει
- Τα φωτοβολταϊκά δείχνουν οι Ισπανοί ως αιτία για το πρωτοφανές μπλακ άουτ. «Δεν συνδέεται με έλλειψη πυρηνικής ενέργειας» λέει ο Σάντσεθ
- Βίντεο από τη στιγμή που ξέσπασε φωτιά σε κατάστημα στην Πάτρα. Μαθητές φωνάζουν έντρομοι
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ