Ανδρας 69 ετών είναι ο συλληφθείς μετά την ένοπλη επίθεση στην οδό Ενγκιέν στο 10ο διαμέρισμα του Παρισιού, ανακοίνωσε η εισαγγελία.
Το τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV μετέδωσε ότι η επίθεση σημειώθηκε κοντά στο κουρδικό πολιτιστικό κέντρο Ahmet Kaya στο Παρίσι.
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις έχουν τραυματισθεί, εκ των οποίων οι δύο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.
«Ακούστηκαν επτά-οκτώ πυροβολισμοί. Επικράτησε ο απόλυτος πανικός. Μείναμε κλεισμένοι μέσα», δήλωσε αυτόπης μάρτυρας.

Ειδήσεις σήμερα:
- Νέο βίντεο από τα επεισόδια στην Πολυτεχνειούπολη. Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που χτύπησε την υπάλληλο κυλικείου
- Στη Ρώμη οι εκλέκτορες καρδινάλιοι για την εκλογή νέου Πάπα. Κληρώθηκαν τα διαμερίσματα στα οποία θα διαμείνουν
- Ανατροπή από Τραμπ. Τώρα απαιτεί πλήρη αποχώρηση της Ρωσίας από την Ουκρανία
- Σκόνη από την Σαχάρα. Πότε έρχεται και ποιες περιοχές Ελλάδας θα επηρεαστούν
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ