Συναγερμός έχει σημάνει στα Καλαβρύτα, καθώς μετά από κατολίσθηση φερτών υλικών, ακινητοποιήθηκε συρμός του Οδοντωτού, με αποτέλεσμα 90 επιβάτες να έχουν εγκλωβιστεί εντός του τρένου.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο kalavrytanews.gr, ο συρμός έχει ακινητοποιηθεί κοντά στη θέση Νιάματα της γραμμής Διακοπτό Καλάβρυτα. Οι επιβάτες είναι ασφαλείς και καλά στην υγεία τους ενώ στο σημείο σπεύδουν λεωφορεία του ΟΣΕ για να τους παραλάβουν.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ συνεργεία επιχειρούν στο σημείο, προκειμένου να ανοίξει η γραμμή, τουλάχιστον στην μια κατεύθυνση προς Διακοπτό. Την επιχείρηση για τη διάνοιξη των γραμμών έχει αναλάβει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Στην περιοχή καταγράφονται έντονα καιρικά φαινόμενα.
Ειδήσεις σήμερα:
- «Ταρίφα» έως και 5.000 ευρώ στα κτηματολογικά γραφεία. Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία
- Στο εδώλιο δύο άνδρες για αγαλματίδιο του Μ. Αλεξάνδρου. Διαπραγματεύονταν την πώλησή του για 7 εκατ. ευρώ
- Που ξεπέρασε τους 33 °C η μέγιστη θερμοκρασία την Τρίτη. Τα ρεκόρ της ημέρας (χάρτης)
- Τέλος το πολιτικό θρίλερ στη Γερμανία. Νέος καγκελάριος ο Φρίντριχ Μερτς με 325 «ναι»
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ