Κολωνός νέα σύλληψη. Χειροπέδες σε 34χρονο για την υπόθεση των παιδοβιαστών. Είναι ο πέμπτος στη σειρά

Κολωνός νέα σύλληψη. Χειροπέδες σε 34χρονο για την υπόθεση των παιδοβιαστών. Είναι ο πέμπτος στη σειρά

Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα ακόμη ένα άτομο που φαίνεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες του Law&Order, στα χέρια των Αρχών είναι ένας 39χρονος.

Αυτή είναι η έκτη σύλληψη που γίνεται για  τη φρικτή υπόθεση κακοποίησης της ανήλικης. Μετά τους Ηλία Μίχο, Γιάννη Σοφιανίδη και τη μητέρα της μικρής, έχουν συλληφθεί και τρία άλλα άτομα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 34χρονος έχει επιχείρηση μαζί με τον πατέρα του. Η αρχική επαφή έγινε μέσω του Διαδικτύου, όπως φαίνεται να «ψάρευε» ο 53χρονος Μίχος, τους άνδρες που στη συνέχεια πραγματοποιούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία , η συνάντηση με την 12χρονη έγινε στα Σεπόλια εκεί όπου προχώρησε στην πράξη του βιασμού του παιδιού, δίνοντας στη συνέχεια χρήματα.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται νέες συλλήψεις. Την έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης προανήγγειλε νωρίτερα, με δηλώσεις του στην τηλεόραση του Σκάι, ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανέφερε μεταξύ άλλων: « …Υπάρχουν εντάλματα τα οποία ήδη έχουν εκτελεστεί, υπάρχει ήδη ένα το οποίο αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες και δεν σταματάει κανείς εδώ. Έχουν σταλεί όλα τα στοιχεία για να υπάρξει η ταυτοποίηση των ενόχων και να οδηγηθούν άπαντες στην δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε την mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr