Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου 48χρονου που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του σε χωριό της Φλώρινας διέταξε η Εισαγγελέας της περιοχής.
Ο 48χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής κι η οικογένεια του ενημέρωσε την αστυνομία. Οι άνδρες της Αστυνομίας βρήκαν τον 48χρονο νεκρό μέσα στο σπίτι του.
Μετά από την νεκροψία- νεκροτομή που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από «θλον όργανο».
Η Αστυνομία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο ενώ κλιμάκιο της Ασφάλειας πήρε αποτυπώματα και έλεγξε κάθε σημείο της κατοικίας.

Ειδήσεις σήμερα:
- Σύλληψη 59χρονου για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη. Φωτογράφιζε στρατιωτικό υλικό για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας
- Η Τζούλιαν Μουρ απαγγέλλει Κωνσταντίνο Καβάφη. Το μεγάλο αφιέρωμα 162 χρόνια από τη γέννηση του
- Δύτης αγόρασε ναυαγισμένο πλοίο του Α’ Παγκοσμίου για 400 ευρώ απο αγγελίας στο Marketplace. Η απίστευτη ιστορία
- Ένταση μεταξύ Αντετοκούνμπο και τον πατερα του Χόλιμπαρτον μετα τον τρίτο σερι αποκλεισμό των Μπακς. Η δημόσια συγνώμη
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ