Πως ξέφυγε η 22χρονη από το υπόγειο που βρισκόταν φυλακισμένη στην Καισαριανή. Το “κόλπο” με την τουαλέτα

Νέες λεπτομέρειες στο φως για τον τρόπο που πατέρας και αδελφός μετέφεραν την 22χρονη από την Κυψέλη στο υπόγειο του σπιτιού τους στην Καισαριανή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, η 22χρονη έζησε για 24 ώρες φυλακισμένη μέσα στο πατρικό της σπίτι, καταφέρνοντας τελικά να αποδράσει από το υπόγειο της οδού Καραολή, όταν τα δύο άτομα που έβαλε ο πατέρας της να τη φυλάνε, την πήγαν σε ένα γειτονικό σπίτι. Όπως έγινε γνωστό, ζήτησε να πάει τουαλέτα οπότε αναγκάστηκαν να της ανοίξουν την πόρτα του υπογείου και τότε κατάφερε να διαφύγει και να καλέσει την αστυνομία.

Μετά από λίγη ώρα, έφτασε στο σημείο περιπολικό και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα και τον αδελφό της καθώς και έναν οικογενειακό τους φίλο, ο οποίος τους βοήθησε στην αρπαγή.

Η αρπαγή

Το μεσημέρι της Κυριακής, οι τρεις άνδρες παρακολούθησαν με το αυτοκίνητό τους την 22χρονη. Μόλις την είδαν να συναντιέται με τον 37χρονο σύντροφό της στην περιοχή της Κυψέλης, τους πλησίασαν και άρχισαν να τους βρίζουν. Τότε ο αδελφός φέρεται να χτύπησε την 22χρονη και ο συνεργός του την έβαλε με τη βία μέσα στο αμάξι.

Στη συνέχεια, την μετέφεραν στο υπόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας που μένει η οικογένεια στην Καισαριανή, όπου την κλείδωσαν και την άφησαν μέσα για 24ωρες. Μετά την «απόδρασή» της, η 22χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος των τριών δραστών, στους οποίους ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία ενώ ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, μεταξύ άλλων, εξετάζουν το παρελθόν του 37χρονου συντρόφου της 22χρονης.

Ένα από τα σενάρια που διερευνούν είναι ο 37χρονος να είχε προσωπικές διαφορές με τον πατέρα της συντρόφου του. Ωστόσο, δεν αποκλείεται το συμβάν να σχετίζεται με ενδοοικογενειακή κόντρα του ζευγαριού με τους συγγενείς της 22χρονης.

Ακολουθήστε την mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr