Αίσιο τέλος για ένα ελάφι που παγιδεύτηκε στο φράγμα του Μόρνου, αφού το θηλαστικό εγκλωβίστηκε σε κανάλι της κατασκευής, ενώ προσπαθούσε να πιει νερό.
Όπως ενημερώνει το δελτίο του Alpha, σε σημείο όπου κανάλι του φράγματος ήταν ανοιχτό, το ελάφι φαίνεται να πλησίασε για να φτάσει το τρεχούμενο νερό, πέφτοντας όμως μέσα, με το ύψος του τοιχίου να το εμποδίζει να βγει.
Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική μετά από αναφορά πολίτη, και απομάκρυναν με ασφάλεια το ελάφι χρησιμοποιώντας ειδικούς ιμάντες, σηκώνοντάς το στο ύψος του δρόμου, και απελευθερώνοντάς το στο φυσικό του περιβάλλον.
Ειδήσεις σήμερα:
- σραήλ. Τουλάχιστον 23 τραυματίες από τις πυρκαγιές κοντά στην Ιερουσαλήμ
- Αντιπαράθεση με φόντο τα «παντελόνια» στη Βουλή μεταξύ Γεωργιάδη και Κωνσταντοπούλου
- Σύλληψη 59χρονου για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη. Φωτογράφιζε στρατιωτικό υλικό για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας
- Η Τζούλιαν Μουρ απαγγέλλει Κωνσταντίνο Καβάφη. Το μεγάλο αφιέρωμα 162 χρόνια από τη γέννηση του
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ