Σε αναστολή ο γιατρός για το «μαΐμού» τεστ κορωνοϊού στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Εμβολιάστηκε αφού προηγήθηκαν καταγγελίες

Εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση για τον γιατρό του Νοσοκομείου Μεσολογγίου που καταγγέλλεται πως κατέθεσε ψευδές αποτέλεσμα τεστ κορωνοϊού ώστε να εμφανιστεί πως νόσησε και έτσι να εξαιρεθεί της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, ο γιατρός τέθηκε πλέον σε αναστολή εργασίας καθώς για τις υγειονομικές αρχές είναι επιλήψιμα όσα έπραξε και πλέον το λόγο έχουν οι Εισαγγελικές Αρχές.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας

Υπενθυμίζεται πως το δείγμα που έδωσε ο γιατρός αυτός αρχικά και το οποίο υπήρξε θετικό σε τεστ κορωνοϊού καταγγέλλεται πως το έλαβε από οικείο του πρόσωπο, επίσης υγειονομικό, που από την πλευρά της το πήρε από άτομο που όντως νοσούσε.

Σημειωτέον πως ο γιατρός τελικά εμβολιάστηκε αφού προηγουμένως έγιναν γνωστές οι καταγγελίες.

Το ζήτημα τέθηκε κατά τη προχθεσινή επίσκεψη του διοικητή της 6ης ΥΠΕ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Αποφασίστηκε ο γιατρός να κληθεί σε απολογία ενώ ενημερώθηκαν το Υπουργείο και οι εισαγγελικές αρχές.

Πηγή: agrinionews

Ακολουθήστε την mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr