Σήμερα το τελευταίο αντίο στον “πρίγκιπα” του ελληνικού τραγουδιού Τόλη Βοσκόπουλο. Η επιθυμία της Άντζελας Γκερέκου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον “πρίγκιπα” του ελληνικού τραγουδιού Τόλη Βοσκόπουλο. Η επιθυμία της Άντζελας Γκερέκου
Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου, Τόλη Βοσκόπουλο, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 81 ετών. Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στο 251 νοσοκομείο και μάλιστα επρόκειτο να πάρει εξιτήριο. Όμως η καρδιά του δεν άντεξε.

Διαβάστε επίσης στη ΜτΧ: Τόλης Βοσκόπουλος. Το πρώτο του μπουζούκι του το πήρε ο Χατζηχρήστος και ο πατέρας του ήθελε να γίνει μανάβης. Οι 4 γάμοι, οι έρωτες και η δικαστική διαμάχη που τον λύγισε

«Στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας, στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!» έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Να σημειωθεί πως η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουκου θα πραγματοποιηθεί, τιμής ένεκεν, με δημοτική δαπάνη μετά από απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

«Ο πρίγκιπας ξεκίνησε σήμερα για το τελευταίο του ταξίδι. Μοναδικός σε όλα του, έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και ήταν πάντα εκεί. Στη χαρά, στη λύπη, στην αγάπη. Καλό ταξίδι Τόλη. Ανεπανάληπτος» ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Αθηναίων για την απώλεια του τραγουδιστή.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

Ακολουθήστε την mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr