Δόθηκαν στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες, καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 28χρονου, που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και βαριά σωματική βλάβη.
Δείτε ΕΔΩ τα στοιχεία του
Ειδικότερα, πρόκειται για τον Σουλολάρι Κλέντι του Ρακίπ και της Αλκέτα, γεννηθέντα την 26-1-1994 στην Αλβανία.
Ο 28χρονος κατηγορείται ότι στις 6/11 ακολούθησε μια γυναίκα την ώρα που μετέβαινε στο σπίτι της και την ακινητοποίησε με σκοπό να τη βιάσει. Η παθούσα προσπάθησε να τον αποτρέψει καλώντας σε βοήθεια και τότε ο 28χρονος της επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι, τραυματίζοντάς την. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 28χρονος δεν κατάφερε, λόγω εξωτερικού παράγοντα, να ολοκληρώσει την εγκληματική του πράξη και τράπηκε σε φυγή.
Η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4254355 του ΤΑ Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ειδήσεις σήμερα:
- Αλεξανδρούπολη. Προφυλακιστέος με την κατηγορία της κατασκοπείας ο 59χρονος για φωτογράφιση στρατιωτικού υλικού
- Μελόνι. «Θέλω να ξανακατέβω στις επόμενες εκλογές λέγοντας στους ψηφοφόρους: κάναμε ό,τι είχαμε υποσχεθεί»
- Κατερίνη. Μία 16χρονη το θύμα της άγριας δολοφονίας που κατηγορείται ότι διέπραξε 17χρονος Πολωνός. Συμμετείχε σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών
- Πατέρας για 4η φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το όνομα της κόρης του
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ