«Τις παλιές καλές εποχές, τα προσωπικά δεδομένα δεν ήταν πάντα.. προσωπικά!» μας θυμίζει η Finos Film σε βίντεο της με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Τις παλιές καλές εποχές, τα προσωπικά δεδομένα δεν ήταν πάντα.. προσωπικά! #ΠροσωπικάΔεδομένα #GDPR pic.twitter.com/cY7oFIyytf
— Finos Film (@FinosFilm) January 28, 2022
Σε σκηνές από τις ταινίες όπως «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», «Κάτι να Καίει», «Το Δόλωμα», «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα», «Γαμπρός απ’το Λονδίνο», «Ένα Τανκς στο Κρεβάτι μου», «Ένα Κορίτσι για Δύο», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Φωνάζει ο Κλέφτης» και «Η Θεία από το Σικάγο», βλέπουμε τον καταιγισμό ερωτήσεων για την ηλικία, την καταγωγή, την ψήφο, το ύψος του μισθού αποδεικνύοντας ότι… τα προσωπικά δεδομένα δεν ήταν πάντα.. προσωπικά!

Ειδήσεις σήμερα:
- Τσιτσιπάς. «Είναι η πιο δύσκολη κατάσταση που έχω αντιμετωπίσει, έχω ένα όριο…»
- Εργασία 13 ωρών στον ίδιο εργοδότη. Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας
- Πυρκαγιά σε γεωργική έκταση στο Αχλάδι Φθιώτιδας. Προειδοποιητικό μήνυμα του 112
- Θεσσαλονίκη. Στη φυλακή ο αρχηγός της «μαφίας των λουκουμάδων»
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ