Σοβαρό τροχαίο με δύο λεωφορεία σημειώθηκε Λ. Καραμανλή στο ρεύμα προς Σούνιο και στο ύψος της Α΄ Πλαζ Βούλας, το πρωί της Παρασκευής (4/7).
Τα δύο λεωφορεία (122 και 122Β) ενεπλάκησαν σε σύγκρουση υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες. Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το ένα όχημα ήταν σταθμευμένο όταν το δεύτερο προσέκρουσε στο πίσω μέρος του.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NEWS 24/7, υπάρχουν τουλάχιστον 32 τραυματίες, τρεις εκ των οποίων είναι πολύ σοβαρά. Αναμένεται να χειρουργηθούν και στη συνέχεια να νοσηλευτούν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Όλοι οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο Ασκληπιείο της Βούλας.
Μεταξύ αυτών και 4 παιδιά που έχουν διακομιστεί στο Παίδων, χωρίς η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία.
Στο σημείο έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση από Τροχαία και ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στον τόπο του συμβάντος έφτασαν εντός 5 λεπτών 8 απλά ασθενοφόρα, 3 μονάδες (εξειδικευμένα ασθενοφόρα με ειδικά μηχανήματα για την καρδιά) και δύο μοτοσικλέτες ταχείας αντιμετώπισης.
Μετά το συμβάν, υπάρχει δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της Α’ πλαζ Βούλας, στο ρεύμα προς Σούνιο.
Αρχική εικόνα: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Τετραήμερος καύσωνας έως και 42 βαθμοί Κελσίου
Aναφορές για πολλούς τραυματίες σε τροχαίο στη Βούλα με δύο λεωφορείο
Πανελλήνιες 2025: Σήμερα τα αποτέλεσματα των ειδικών μαθημάτων

Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ