Στο Παρίσι για να παρακολουθήσει την προσπάθεια του κολλητού του, Μίλτου Τεντόγλου, παρέμεινε ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος βρισκόταν και στην αναμονή για να του απονεμηθεί και το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε τη Δευτέρα στο άλμα επί κοντώ.
Ο Έλληνας αθλητής βρισκόταν στο πλευρό της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα, και του προπονητή του χρυσού μας Ολυμπιονίκη, Γιώργο Πομάσκι, για να μείνει «κάγκελο» όταν ο Τεντόγλου πήδηξε στα 8.48 μέτρα.
Βέβαια θα έπρεπε να το περιμένει μιας και είχε πει στον Μίλτο πως πρέπει να κάνει 8.48 για να κερδίσει ένα από τα στοιχήματα που συνηθίζουν να βάζουν μεταξύ τους οι δύο αθλητές κατά τις διοργανώσεις που συμμετέχουν.
Δείτε το επικό βίντεο:
Πώς σχολίασαν την αντίδραση στα social mediamtx:
Ειδήσεις σήμερα:
- σραήλ. Τουλάχιστον 23 τραυματίες από τις πυρκαγιές κοντά στην Ιερουσαλήμ
- Αντιπαράθεση με φόντο τα «παντελόνια» στη Βουλή μεταξύ Γεωργιάδη και Κωνσταντοπούλου
- Σύλληψη 59χρονου για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη. Φωτογράφιζε στρατιωτικό υλικό για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας
- Η Τζούλιαν Μουρ απαγγέλλει Κωνσταντίνο Καβάφη. Το μεγάλο αφιέρωμα 162 χρόνια από τη γέννηση του
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ