Βυτιοφόρο παρέσυρε και διαμέλισε ηλικιωμένη γυναίκα στη Νέα Μηχανιώνα, Θεσσαλονίκης
Τραγικό τέλος είχε μια ηλικιωμένη η οποία διαμελίστηκε από βυτιοφόρο, στη Νέα Μηχανιώνα, στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 08:30 το πρωί.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η γυναίκα διέσχιζε τον δρόμο, ο οδηγός του βυτιοφόρου έκανε όπισθεν, δεν την αντιλήφθηκε, με αποτέλεσμα να περάσει από πάνω της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κορμί της άτυχης γυναίκας διαμελίστηκε.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τη σορό της άτυχης γυναίκας. Η έρευνα της Τροχαίας για της συνθήκες της παράσυρσης είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα:
- Αλεξανδρούπολη. Προφυλακιστέος με την κατηγορία της κατασκοπείας ο 59χρονος για φωτογράφιση στρατιωτικού υλικού
- Μελόνι. «Θέλω να ξανακατέβω στις επόμενες εκλογές λέγοντας στους ψηφοφόρους: κάναμε ό,τι είχαμε υποσχεθεί»
- Κατερίνη. Μία 16χρονη το θύμα της άγριας δολοφονίας που κατηγορείται ότι διέπραξε 17χρονος Πολωνός. Συμμετείχε σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών
- Πατέρας για 4η φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το όνομα της κόρης του
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ