Δέκα χώρες που ανθεί ο ‘σεξοτουρισμός’. Ποια ευρωπαϊκά κράτη βρίσκονται στη λίστα

Δέκα χώρες που ανθεί ο ‘σεξοτουρισμός’. Ποια ευρωπαϊκά κράτη βρίσκονται στη λίστα

news247:

Έχουμε γράψει και διαβάσει πολλές φορές για τους ωραιότερους προορισμούς του πλανήτη που θα θέλαμε να επισκεφθούμε κάποια στιγμή στη ζωή μας, τόσο για τον ιδιαίτερο πολιτισμό τους, όσο και για τη μοναδική ομορφιά των τοπίων τους. Ωστόσο, σπανιότερα γίνονται αναφορές στου τουριστικούς προορισμούς που είναι γνωστοί για άλλες παροχές προς τους επισκέπτες.

Το σεξ αποτελεί μια πολύ μεγάλη “βιομηχανία” παγκοσμίως, και υπάρχουν πολλές χώρες, που το χρησιμοποιούν για να αυξάνουν τα έσοδα από τον τουρισμό τους.

10. Γερμανία

sexotourismos 1

Μπορεί να ακούγεται παράξενο, λόγω της αυστηρότητας τους, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι, αυτό γιατί οι Γερμανοί έχουν φροντίσει να αποποινικοποιησούν το αρχαιότερο επάγγελμα, αυτό των ιερόδουλων.

Η χώρα αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για “σεξοτουρισμό” καθώς διαθέτει περισσότερους από 100.000 αναγνωρισμένους από το κράτος, δηλαδή με άδεια λειτουργίας, οίκους ανοχής.

9. Ινδονησία

sexotourismos 9

Σε αυτή τη περίπτωση θα έλεγε κανείς ότι συνδυάζονται οι όμορφες τοποθεσίες και το σεξ. Μάλιστα, οι Ινδονήσιοι πιστεύουν πως αν κάνεις σεξ με άλλη γυναίκα, εκτός της συζύγου, τότε αυξάνεται η τύχη σου, επομένως η μοιχεία φαίνεται να αποτελεί πολιτιστικό στοιχείο της χώρας.

Παρόλο, που η πορνεία θεωρείται παράνομη και τιμωρείται, οι αρχές κάνουν τα στραβά μάτια για χάρη της πολιτιστικής τους. Το εγκληματικό, στην υπόθεση είναι ότι στο συγκεκριμένο επάγγελμα εξωθούνται και ανήλικα παιδιά, παρά τη θέλησή τους. Αλλά σε αυτό τη μεγαλύτερη ευθύνη έχουν οι πλούσιοι “υγιείς και αξιοπρεπείς” πελάτες, που δημιουργούν ζήτηση για τέτοιες υπηρεσίες.

8. Ισραήλ

sexotourismos 8

Ποιος να το πίστευε ότι το Ισραήλ καταλαμβάνει μια θέση στις χώρες με τον υψηλότερο “σεξοτουρισμό”. Όμως είναι πραγματικότητα, χάρη στο Τελ Αβίβ που έχει χαρακτηριστεί ως το πιο χίπικο μέρος του κόσμου. Μόνο στο Τελ Αβίβ υπάρχουν περισσότεροι από 250 οίκοι ανοχής, με τον ανδρικό πληθυσμό να συρρέει στην πόλη, προκειμένου να τους επισκεφθεί.

Η πορνεία είναι νόμιμη και οι αρχές φροντίζουν να ελέγχουν τους οίκους προκειμένου να λειτουργούν με διαφάνεια, καθώς συλλαμβάνουν όσους πραγματοποιούν εμπορείο λευκής σαρκός, αλλά και τις συμμορίες που επιχειρούν να εμπλακούν στη διαχείρισή τους.

7. Κόστα Ρίκα

sexotourismos 7

Όχι άδικα, χαρακτηριστεί η πατρίδα μερικών εκ των ομορφότερων γυναικών του πλανήτη, αλλά και μερικών εκ των ομορφότερων τοποθεσιών της Γης. Η Κόστα Ρίκα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς για “σεξοτουρισμό”.

Την χώρα επισκέπτονται κυρίως Καναδοί και Αμερικανοί, λόγω απόστασης, ωστόσο είναι πολλοί οι θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο.

6. Sonagachi, Ινδία

sexxotourismos 6

Η πόλη Sonagachi της Ινδίας είναι γνωστή όχι για την ιδιαίτερη και εξωτική ομορφιά της αλλά για τον αριθμό των οίκων ανοχής της που ξεπερνούν τους 130.000.

Η πόλη έχει μαύρο ιστορικό για την εξώθηση ανήλικων κοριτσιών, που μεταμφιέζονταν από της μητέρες τους πολλές φορές σε μεγαλύτερες γυναίκες προκειμένου να ασκούν το επάγγελμα. Παράλληλα, στην πόλη συναντάται -αναλογικά- ο μεγαλύτερος αριθμός ασθενών με Aids που καταγράφεται στην Ασία.

5. Κένυα

sexotourismos 5

Στην Αφρική ο “σεξοτουρισμός” ξεκινά και τελειώνει στην Κένυα, καθώς είναι η μόνη χώρα που η πορνεία είναι τόσο διαδεδομένη. Παρόλο, που τα άτομα με Aids ξεπερνούν το 1.5 εκατομμύριο του πληθυσμού, φαίνεται πως οι λάτρεις της συγκεκριμένης μορφής τουρισμού επιλέγουν να επιστρέφουν. Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι δυο, αφενός ότι το ποσοστό γυναικών, που ασκεί το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι υψηλότερο από κάθε άλλη χώρα και αφετέρου οι τιμές είναι πολύ χαμηλές.

Ωστόσο, κάποιοι είναι πολύ πιθανό να μετανιώσουν την επιλογή τους, καθώς κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους.

4. Ιαπωνία

sexxotourismos 4

Η Ιαπωνία θεωρείται ως μια από τις πιο απελευθερωμένες χώρες της άπω ανατολής σχετικά με το σεξ, κάτι που γίνεται φανερό από τις ταινίες, μέχρι τα καρτούν- μάνγκα. Επειδή, λοιπόν έχει αντιληφθεί από νωρίς ότι ο έρωτας πουλάει, φροντίζει να τον πουλάει και η ίδια στους τουρίστες της.

Παρόλο, που τα πορνεία μπορεί να χαρακτηριστούν παράνομα, υπάρχουν οι γκέισες που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας και ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά τρικ της χώρας.

3. Tijuana, Μεξικό

sexotourismos 3

Η Tijuana εκτός από έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για “σεξοτουρισμό”, αποτελεί και έναν από τους ωραιότερους εξωτικούς προορισμούς του κόσμου.

Στην Tijuana η πλειονότητα των τουριστών είναι άνδρες, κάτι που δεν είναι τυχαίο, καθώς διαθέτει τα περισσότερα πορνεία που είναι συγκεντρωμένα στο Μεξικό. Έτσι, οι τουρίστες δεν απολαμβάνουν μόνο τις υπέροχες παραλίες αλλά και τις γυναίκες.

2. Άμστερνταμ, Ολλανδία

sexotourismos

Αποτελεί δίκαια τον διασημότερο ευρωπαϊκό προορισμό για “σεξοτουρισμό” και όνειρο κάθε άνδρα είναι να βρεθεί έστω και μια φορά στην ολλανδική πρωτεύουσα. Μάλιστα, στο Άμστερνταμ υπάρχει ολόκληρη περιοχή η “Red Light District” που υπάρχουν οίκοι ανοχής.

Κάθε χρόνο η πόλη δέχεται εκατομμύρια τουρίστες που την επισκέπτονται είτε για να απαλλαχθούν από όλα τα ταμπού στο σεξ, είτε για να κάνουν ελεύθερα χρήση ναρκωτικών, αφού και τα δυο είναι νόμιμα.

1. Ταϊλάνδη

sexotourismos 10

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ταϊλάνδη είναι στην κορυφή αυτής της λίστας. Οι νόμοι για την πορνεία στην Ταϊλάνδη είναι ασαφείς. Πολλοί Ταϊλανδοί έχουν κάνει την πορνεία μέρος του πολιτισμού τους, έτσι ώστε εκεί το “αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο” να βρίσκεται σε μεγάλη ακμή.

Υπάρχουν περίπου 3 εκατομμύρια εργαζόμενοι του σεξ στην Ταϊλάνδη, εκ των οποίων περίπου το ένα τρίτο είναι ανήλικοι. Δυστυχώς, ένας μεγάλος αριθμός των εργαζομένων του σεξ στην Ταϊλάνδη είναι πόρνες, μέσω σωματεμπορίου, παρόλο που η βιομηχανία είναι συχνά καλά οργανωμένη και οι περισσότεροι γίνονται εργαζόμενοι του σεξ από προσωπική επιλογή.

Διαβάστε επίσης στο news247: Το El Celler de Can Roca είναι το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο για το 2015. Όλη η λίστα με τα τοπ 50

Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παρακαλούμε σχολιάζετε κόσμια. Υβριστικά σχόλια δεν θα γίνονται αποδεκτά

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

mixanitouxronou.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Χρίστος Βασιλόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Δημήτρης Πετρόπουλος

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος Ο.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος

Έδρα - Γραφεία: Σόλωνος 85, ΑΘΗΝΑ 10679

ΑΦΜ: 800991040, ΔΟΥ: Α' Αθηνών

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2103647909

close menu

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.