Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με πορτοκαλί προειδοποίηση εξέδωσε η ΕΜΥ.
Επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας προβλέπεται την Τρίτη 18/3/2025 και την Τετάρτη 19/3/25 με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας (συνολικά κατά 12 με 15 βαθμούς), με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και με χιονοπτώσεις στα ορεινά, τα ημιορεινά και κατά τόπους σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 8 και τοπικά 9 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά από απόγευμα της Τρίτης έως και τις βραδινές ώρες της Τετάρτης.
Πιο αναλυτικά
Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
α. Ισχυρές βροχές στη Θράκη από τις προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης 18-03-25 μέχρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
β. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Χαλκιδική, τη Θεσσαλία (κυρίως τη Μαγνησία), τις Σποράδες, την Εύβοια, την Φθιώτιδα και τη Βοιωτία από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 18-03-25 και έως τα ξημερώματα της Τετάρτης 19-03-2025.
Β. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν:
α. Από τις προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης 18-03-25 έως και το βράδυ της ίδιας μέρας στα ορεινά, τα ημιορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης και της Ηπείρου, ενώ στη Μακεδονία και τη Θράκη θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
β. Από αργά το απόγευμα της Τρίτης 18-03-25 έως και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 19-03-25 στα ορεινά, τα ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Θεσσαλίας, της Εύβοιας, της Ευρυτανίας, της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας.
γ. Την Τετάρτη 19-03-25 έως και τις προμεσημβρινές ώρες στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής Πελοποννήσου και έως το βράδυ στα ορεινά της Κρήτης.
10 γεγονότα που συνέβησαν σαν σήμερα, 17 Μαρτίου. Ρουντόλφ Νουρέγιεφ και Λουκίνο Βισκόντι
Ειδήσεις σήμερα:
- Τα μέτρα για την ασφάλεια και τον εκσυγχρονισμό του σιδηρόδρομου. Κέντρο Εποπτείας, κάμερες, GPS, εκπαίδευση και «μοντέλο ΔΕΗ»
- Ισπανία. Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές. Πανικός στους δρόμους από το πρωτοφανές μπλακάουτ
- Σπουδαία ανακάλυψη στα κρυστάλλινα νερά της Αντίφελο. 1.100 Ετών σφραγισμένος αμφορέας ανασύρθηκε με ρομποτική τεχνολογία
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες λόγω ρηγματώσεων. Εννέα κτίσματα με κίτρινη σήμανση
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ