Ένα ανδρόγυνο συνελήφθη χθες το βράδυ στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ενδοοικογενειακής βίας, της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της έκθεσης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας καταδίωξε προχθές το απόγευμα στο Αγρίνιο με μαχαίρι την 12χρονη κόρη του, την οποία γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, τη χτύπησε με καρέκλα και αφού την ακινητοποίησε της προκάλεσε εγκαύματα με τσιγάρο στο μάγουλο. Παράλληλα, άσκησε σωματική βία και σε τέσσερα ακόμη παιδιά του, ηλικίας 6,9,10 και 11 ετών.
Τα αδικήματα που διέπραξε ο κατηγορούμενος σε βάρος των παιδιών τελέστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, παρουσία της μητέρας τους, η οποία, όπως προαναφέρθηκε, έχει συλληφθεί.
Τα πέντε παιδιά, καθώς και ο δύο ετών αδελφός τους, μεταφέρθηκαν προσωρινά στο νοσοκομείο Αγρινίου, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας, ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας είναι υπότροπος ενδοοικογενειακής βίας.
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Νίκος Σαργκάνης. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας νοσηλεύεται σε κώμα
Ειδήσεις σήμερα:
- Ποιες είναι οι τρεις όμηροι που απελευθερώνει η Χαμάς. Ξεκινά η εκεχειρία στη Γάζα. Όλες οι φωτογραφίες των 33 ομήρων
- Πέθανε η Καίτη Γκρέυ σε ηλικία 100 ετών. Οι μεγάλες μουσικές συνεργασίες και η πολυτάραχη ζωή
- Αεροπορική εταιρεία του Πακιστάν ζητά συγγνώμη για διαφήμιση με αεροσκάφος της να κατευθύνεται πάνω στον Πύργο του Άιφελ
- Ο Τζο Μπάιντεν χορηγεί χάρη σε 2.500 κρατούμενους για ναρκωτικά λίγο πριν την αποχώρησή του
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ