Άγρια επεισόδια με μολότοφ και ξύλο εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη Μασσαλία, παραμονές του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ.
Λίγες ώρες πριν από το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Europa Conference League, ομάδα χούλιγκαν της Μαρσέιγ επιτέθηκε στο ξενοδοχείο που μένουν άνθρωποι της διοίκησης και περίπου 40 φίλαθλοι της ελληνικής ομάδας.
Ένταση δημιουργήθηκε στην είσοδο όπου ουσιαστικά έγινε «μάχη» και υπήρξαν μικροτραυματισμοί. Χρειάστηκε, μάλιστα, η ισχυρή παρέμβαση της γαλλικής Αστυνομίας και δυνάμεων των ΜΑΤ για να σταματήσει η επίθεση και να απομακρυνθούν.
Τα επεισόδια
Οπαδοί του ΠΑΟΚ, έχοντας για βοήθεια τους οπαδούς της Παρτιζάν, συνεπλάκησαν άγρια με οπαδούς της Μαρσέιγ που είχαν τη συνδρομή οπαδών της ΑΕΚ.
Σε αρκετούς δρόμους της Μασσαλίας επικράτησαν σκηνές χάους. Οι συμπλοκές ήταν σώμα με σώμα και η αστυνομία δεν κατάφερε να επιβάλει την τάξη, παρόλο που έκανε και χρήση δακρυγόνων.
Δεν έχουν υπάρξει ακόμη αναφορές για πιθανούς τραυματισμούς ή συλλήψεις. Διάφορα βίντεο κυκλοφορούν στα social mediamtx με σκηνές από τα επεισόδια.
Chaos in Marseille!
PAOK vs Olympique Marseille
Video from earlier on YT: https://t.co/6itx6x3UMH#UECL #ConferenceLeague #PAOK #OM #MARSEILLE #hooligans #ultras #ucl #uel #aek #partizan #hooligan #acab #police #ChampionsLeague pic.twitter.com/rz4rVBZo5R
— Supporters life (@Supporterslife1) April 6, 2022
— #L'OMC'ESTNOUS (@tamereenleve) April 7, 2022

Ειδήσεις σήμερα:
- Γιατί το κάπνισμα γίνεται ακριβότερο και δυσκολότερο στη Γαλλία
- Υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών οι Times. «Πρέπει να επιστρέψουν στο φυσικό τους μέρος»
- Δέκα νεκροί στην Ουκρανία από την «καταιγίδα του αιώνα». Κύματα πλημμύρισαν τους πρώτους ορόφους κτιρίων (βίντεο)
- Πρόστιμο 1 εκατ. ευρώ στη Jacobs για αθέμιτη κερδοφορία
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ