Ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, για να δικαστεί για τιην καταγγελία της συζύγου του περί ενδοοικογενειακής βίας.
Ο κατηγορούμενος βρίσκεται στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης του.
Στο δικαστήριο παρευρίσκεται και η σύζυγος του 69χρονου τραγουδιστή, η οποία έχει πρόθεση να ανακαλέσει την καταγγελία της. Στους δημοσιογράφους δήλωσε ότι τσακώθηκε με τον άντρα της, αλλά ότι δεν τη χτύπησε.
«Έγινε ακριβώς αυτό. Πήρα τηλέφωνο, επειδή είχαν αρχίσει τα ντεσιμπέλ να ξεφεύγουν και να βγαίμουν προς τα έξω, πήρα τηλέφωνο για να ηρεμήσουν πνεύματα. Να γίνει μια σύσταση. Από εκεί και πέρα, έχει γίνει η τρίχα τριχιά, ότι με έπιασε από τον λαιμό, ότι με βάρεσε, ότι μου έκανε…Μου είπαν πως είναι αυτεπάγγελτο και γι’ αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα» είπε η 47χρονη για τη σύλληψη του Γιοκαρίνη.

Ειδήσεις σήμερα:
- Καταδίκη αστυνομικού για trafficking 19χρονης στην Ηλιούπολη. Ποινή 4 ετών και 4 μηνών
- Το πρώτο τρέιλερ της νέα ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Bugonia» με την Έμα Στόουν (Βίντεο)
- Πέθανε ο ληστής Κλαρκ Όλοφσον, του οποίου το όνομα συνδέθηκε με το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης»
- Φωτιά στην Παλαιά Φώκαια. Μέχρι τα Κύθηρα έφτασε ο καπνός από τις φλόγες
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ