Την μητέρα του πυροβόλησε κατά λάθος ένας άνδρας το βράδυ της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου, σε ερημική περιοχή των Σαβαλίων Ηλείας, όταν άκουσε τα σκυλιά τους να γαυγίζουν και νόμισε ότι πρόκειται για κλέφτες.
Μάνα και γιός θεώρησαν ότι μπορεί κάτι να συμβαίνει έξω από το σπίτι, μιας και τα σκυλιά ήταν πολύ ανήσυχα.
Εκείνος πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε στον αέρα, ώστε να εκφοβίσει αυτούς που τυχόν βρίσκονταν κοντά στο σπίτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πατρίς», επιχειρώντας να γεμίσει και πάλι το όπλο για να πυροβολήσει δεύτερη φορά, αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματίσει τη γυναίκα.
Σοκαρισμένος ο άνδρας προσπάθησε να τις προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στη μητέρα του. Λίγο αργότερα εκείνη μεταφέρθηκα αρχικά στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πύργου.
Ειδήσεις σήμερα:
- Φρίκη στον Πειραιά. Ομαδικός βιασμός 14χρονης μετά από γνωριμία στο TikTok
- Δίκη για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα. “Μία μέρα πριν την δολοφονία την παρακολουθούσε. Της είχε εγκαταστήσει GPS στο κινητό”
- Εννέα απεγκλωβισμοί από τη φωτιά της Ραφήνας. Απομακρύνονται οι κάτοικοι από τέσσερις οικισμούς
- Φωτιά στη Λεωφόρο Μαραθώνος. Μήνυμα από το 112
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ