Την εγρήγορση των Αρχών προκάλεσαν τα απειλητικά μηνύματα για βόμβες σε διάφορα σημεία στην Αθήνα, με την ΕΛΑΣ να προχωράει στην εκκένωση του σταθμού Μετρό «Σύνταγμα» και του Εφετείου.
Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, ο συναγερμός στην Αθήνα έληξε, καθώς διαπιστώθηκε πως τα μηνύματα για βόμβες επρόκειτο για φάρσα και έτσι άνοιξαν το Μετρό «Σύνταγμα» και το Εφετείο στους Αμπελόκηπους.
Παράλληλα, σε εγρήγορση βρέθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, ένα από τα σημεία στην Αθήνα όπου απεστάλησαν απειλητικά email για πυροδότηση βόμβας με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών.
Οι πρώτες πληροφορίες του ΑΝΤ1 κάνουν λόγο πως τα μηνύματα αναφέρουν ότι θα εκραγούν βόμβες στο ΚΑΤ, στο Εφετείο Αθηνών, στο Μετρό Συντάγματος και στην κόκκινη γραμμή του σταθερού μέσου τροχιάς.
Οι ίδιες πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού υπογραμμίζουν πως υπάρχει αποστολέας, το όνομα του οποίου είναι στα αγγλικά.
Ειδήσεις σήμερα:
- Τροχαίο στη Βούλα. Πάνω από 10 τραυματίες παραμένουν στα νοσοκομεία. Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός
- Κύμα καύσωνα σε όλη τη χώρα από την Κυριακή έως την Τετάρτη. Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
- Πάνω από 3.000 καταγγελίες για ακαθάριστα οικόπεδα σε 18 ημέρες. Ξεκίνησαν οι έλεγχοι
- Η απαγόρευση των κινητών στα σχολεία της Ολλανδίας βελτίωσε τη συγκέντρωση των μαθητών. Τι δείχνει έρευνα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ