Έντονη φραστική σύγκρουση σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την οξεία αντιπαράθεση του υπουργού με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη.
Η κ. Κωνσταντοπούλου, απευθυνόμενη στον κ. Γεωργιάδη, τον επέκρινε για το ύφος του, λέγοντας:
«Σας άκουσα χθες να μιλάτε για αυτούς που “φοράνε παντελόνια”. Να ξέρετε ότι οι φούστες έχουν τιμή και αξιοπρέπεια, συχνά πολύ μεγαλύτερη από αυτή που επιδεικνύετε όταν αναφέρεστε σε εσώρουχα. Δεν σέβεστε τίποτα; Ο κ. Πολάκης επιτέθηκε σε συνεργάτιδά σας και ήμουν η πρώτη που την υπερασπίστηκα».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως πράγματι είχε καλέσει τον Παύλο Πολάκη να απαντήσει στις εις βάρος του μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση «αν φοράει παντελόνια», αλλά διέψευσε ότι έκανε οποιαδήποτε αναφορά σε φούστες ή εσώρουχα.
«Η κυρία πρόεδρος είπε ότι μίλησα για φουστίτσες και στρινγκ. Προκαλώ να το βρείτε στα πρακτικά. Εγώ ανέφερα μόνο την έκφραση “αν φοράς παντελόνια”. Αν δεν το βρείτε, οφείλετε να ζητήσετε συγγνώμη», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η Τζούλιαν Μουρ απαγγέλλει Κωνσταντίνο Καβάφη. Το μεγάλο αφιέρωμα 162 χρόνια από τη γέννηση του

Ειδήσεις σήμερα:
- «Το Temu λειτουργεί ως βιτρίνα, συλλέγει προσωπικά δεδομένα». Η μήνυση με αποκαλυπτικά στοιχεία για το λογισμικό
- Τι ισχύει για το κινητό με τον νέο ΚΟΚ. 10 κρίσιμες οδηγίες που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι
- Νέο κύμα ισραηλινών επιθέσεων στο Ιράν. “Στόχοι” αναχαιτίστηκαν στην Τεχεράνη. Ισχυρή έκρηξη στην πόλη Ισφαχάν
- Ο “δείκτης πίτσας” είχε προβλέψει την ισραηλινή επίθεση στο Ιράν. Πού στηρίζεται η θεωρία
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ