Απειλές για τη ζωή του δέχεται ένας ιερέας στη Γαλλία, καθώς επέτρεψε να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση με pole dancing μέσα στο ναό.
Πρόκειται για τον Ντανιέλ Μπόσενμπαχερ, ιερέα στην προτεσταντική εκκλησία Σεν-Γκιγιόμ του Στρασβούργου, ο οποίος όπως ισχυρίζεται δύο ανώνυμες επιστολές που απειλούσαν τη ζωή του.
Σύμφωνα με τον Guardian, ο σύλλογος μπαρόκ μουσικής και παραστατικών τεχνών Passions Croisées (Διαπλεκόμενα Πάθη) νοίκιασε την εκκλησία την περασμένη εβδομάδα για δύο παραστάσεις της λυρικής ακολουθίας Stabat Mater του Τζοβάνι Μπατίστα Περγκολέζι, τις οποίες «έντυσε» οπτικά με χορογραφίες και pole dancing.
Ο γυμναστής και πρώην πρωταθλητής Γαλλίας στο pole dancing, Βενσάν Γκρομπελνί, έδωσε τη δική του παράσταση στην εκδήλωση, με την εφημερίδα Dernières Nouvelles d’Alsace να τον χαρακτηρίζει «επιδέξιο, αθλητικό, χαριτωμένο, αυθάδη και, κάποιοι θα έλεγαν, σέξι».
Η εκδήλωση έγινε sold out καθώς διατέθηκαν 1.000 εισιτήρια.
Μία από τις ανώνυμες επιστολές που έλαβε ο Γάλλος ιερέας έγραφε ότι «οι ενορίτες πρέπει να αποκεφαλιστούν» αλλά και πως «αυτό δεν είναι εκκλησία, αλλά καμπαρέ».
Άλλοι έφτασαν ως τον ναό και άφησαν μηνύματα όπως «θα πεθάνετε» ή «θα πάτε στην κόλαση».
Ο ιερέας δήλωσε από την πλευρά του πως το σόου ήταν «ήπιο», παραδέχθηκε όμως πως «σε ορισμένους δεν άρεσε».
Πηγή αρχικής φωτογραφίας: Facebook

Ειδήσεις σήμερα:
- Οδηγός λεωφορείου κυνήγισε και παρέσυρε με το όχημα συνάδελφό του
- Μαίνεται η φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στην Αυλίδα. Μήνυμα 112 στους κατοίκους για τους καπνούς
- Συγκλονιστικό βίντεο από το Έβερεστ. Ορειβάτες περπατούν δίπλα σε σορούς. 330 νεκροί ορειβάτες
- Δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής. Οι 6 παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ