Σε νέες αποκαλύψεις όσον αφορά στην υπόθεση κακοποίησης στην Ηλιούπολη προχώρησε η δικηγόρος της 19χρονης, επαναλαμβάνοντας πως πρόκειται περί κυκλώματος.
Εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της, η 19χρονη έχει «έχει κατονομάσει στην ΕΛΑΣ τουλάχιστον τρεις ανθρώπους» μέλη του, ανέφερε το πρωί στον Αντ1 η δικηγόρος της, Αντωνία Λεγάκη.
Η νομικός αναφέρθηκε όχι μόνο σε περισσότερα μέλη του κυκλώματος, τα ονόματα των οποίων έχει δώσει στις Αρχές το θύμα, αλλά και σε περισσότερα θύματα του ίδιου κυκλώματος.
Επιβεβαιώνοντας αρχικά ότι, η μητέρα της 19χρονης δεν ήξερε τίποτα για τα όσα υπέφερε η κόρη της, η Α.Λεγάκη, αφού στο «πλαίσιο της τρομοκρατίας που της ασκούσε ο αστυνομικός, της είχε απαγορεύσει να πει οτιδήποτε»
Διευκρίνισε ωστόσο ότι, «για τον πατέρα δεν ξέρουμε ότι συμμετείχε στο κύκλωμα».
«Διακινείται η πληροφορία ότι υπάρχουν δέκα κλεισμένες κοπέλες», είπε η δικηγόρος, αποκαλύπτοντας ότι, έχει την πληροφορία ότι, όταν απελευθερώθηκε η 19χρονη, «απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα, η οποία δε θέλει ακόμα να μιλήσει».
Κάλεσε την Εισαγγελία να φροντίσει για την ασφάλεια των θυμάτων και εξήγησε ότι, «η πληροφορία είναι ότι η δεύτερη κοπέλα απελευθερώθηκε επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός, αλλά δε θέλει να μιλήσει επειδή φοβάται».
Ειδήσεις σήμερα:
- H λίστα με τις χώρες με το περισσότερο χιούμορ, σύμφωνα με την Daily Mail. Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα
- Άγκυρα: Απορρίπτει τις θέσεις Ελλάδας και Κύπρου. Επιμένει στη νομιμότητα του τουρκολιβυκού μνημονίου
- 14χρονη έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Συνελήφθησαν δύο άτομα
- Η ανακοίνωση της Λίβερπουλ για το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα. Βίντεο από τον τόπο όπου σκοτώθηκε ο ποδοσφαιριστής
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ