Σε νέες αποκαλύψεις όσον αφορά στην υπόθεση κακοποίησης στην Ηλιούπολη προχώρησε η δικηγόρος της 19χρονης, επαναλαμβάνοντας πως πρόκειται περί κυκλώματος.
Εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της, η 19χρονη έχει «έχει κατονομάσει στην ΕΛΑΣ τουλάχιστον τρεις ανθρώπους» μέλη του, ανέφερε το πρωί στον Αντ1 η δικηγόρος της, Αντωνία Λεγάκη.
Η νομικός αναφέρθηκε όχι μόνο σε περισσότερα μέλη του κυκλώματος, τα ονόματα των οποίων έχει δώσει στις Αρχές το θύμα, αλλά και σε περισσότερα θύματα του ίδιου κυκλώματος.
Επιβεβαιώνοντας αρχικά ότι, η μητέρα της 19χρονης δεν ήξερε τίποτα για τα όσα υπέφερε η κόρη της, η Α.Λεγάκη, αφού στο «πλαίσιο της τρομοκρατίας που της ασκούσε ο αστυνομικός, της είχε απαγορεύσει να πει οτιδήποτε»
Διευκρίνισε ωστόσο ότι, «για τον πατέρα δεν ξέρουμε ότι συμμετείχε στο κύκλωμα».
«Διακινείται η πληροφορία ότι υπάρχουν δέκα κλεισμένες κοπέλες», είπε η δικηγόρος, αποκαλύπτοντας ότι, έχει την πληροφορία ότι, όταν απελευθερώθηκε η 19χρονη, «απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα, η οποία δε θέλει ακόμα να μιλήσει».
Κάλεσε την Εισαγγελία να φροντίσει για την ασφάλεια των θυμάτων και εξήγησε ότι, «η πληροφορία είναι ότι η δεύτερη κοπέλα απελευθερώθηκε επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός, αλλά δε θέλει να μιλήσει επειδή φοβάται».
Ειδήσεις σήμερα:
- Κολυμβήτρια στην Αμερική έχασε τη ζωή της από ομπρέλα που την πήρε ο αέρας. Καρφώθηκε στο στήθος της
- «Εισβολή» μεδουσών στη Χαλκίδα. Ποιες είναι οι ακίνδυνες σαλούφες και τι συμβαίνει με τις μωβ (βίντεο)
- Σε εξέλιξη ο πύρινος εφιάλτης στη Γαλλία. Η Ευρώπη στέλνει δυνάμεις πυρόσβεσης. Ήδη χάθηκαν 500.000 στρέμματα δάσους
- Βροχές και καταιγίδες αναμένονται μέχρι την Κυριακή. Που παρουσιάζεται αστάθεια (χάρτες)
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ